CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Antwerp EXXEN LİNK

21.10.2021 - 15:32

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Antwerp EXXEN LİNK

Türkiye Süper Ligi’nde geçtiğimiz haftayı 3-1’lik Trabzonspor mağlubiyeti ile kapatan Fenerbahçe, bu maçın olumsuz izlerini UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Antwerp maçıyla silmek istiyor. 21 Ekim Perşembe akşamı saat 19.45’te Belçika temsilcisini ağırlayacak olan sarı lacivertliler, maçın mutlak favorisi durumunda. UEFA Avrupa Ligi D Grubu mücadelesini canlı olarak izlemek isteyen futbol severler; Fenerbahçe Antwerp canlı maç izle, Fenerbahçe Antwerp maç izle, FB Antwerp canlı yayın, FB Antwerp link, Fenerbahçe maçı şifresiz mi, UEFA Avrupa Ligi bedava izle, Exxen şifresiz maç izle, EXXEN izle, Fenerbahçe maç linki gibi popüler aramalara ağırlık veriyor. Fenerbahçe Antwerp müsabakasına dair tüm güncel yayın detaylarını derlediğimiz içeriğimiz sizlerle!

FENERBAHÇE-ANTWERP MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Antwerp Maç Görseli

Fenerbahçe-Antwerp Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe-Antwerp İzleme Linki! UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda henüz galibiyetle tanışamayan iki ekip, kozlarını İstanbul’da paylaşıyor. Temsilcimizin kazanarak grupta iddialı bir konuma gelmek istediği Antwerp maçı, dijital bir platform olan Exxen’de yayınlanacak. Söz konusu platform, hatırlanacağı üzere sezon başında önemli bir başarıya imza atarak Avrupa’nın iki büyük futbol organizasyonunun yayın haklarını satın almıştı. Exxen platformuna üyeliğinizi gerçekleştirmeniz ve uygun spor paketlerini seçmeniz durumunda maçı kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe-Antwerp Maçı Takip

Grupta şu ana kadar oynadığı 2 müsabakadan sadece tek gol çıkartabilen Fenerbahçe, Avrupa macerasına devam niteliğindeki maçta Antwerp’i ağırlıyor. Bu önemli müsabakayı Exxen üzerinden izleyemeyecek olan futbol severler, maçın heyecanına ortak olmak ve istatistikleri takip etmek adına Fenerbahçe’nin kulüp televizyonunu tercih edebilir. FB TV’de maçların heyecanını 90 dakika boyunca ekranlara taşıyan “Maç Havası” isimli program, Kıvanç Özkök ve Serhan Hayat’ın anlatımlarıyla renkleniyor.

FENERBAHÇE-ANTWERP MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe-Antwerp FB TV İZLE

Fenerbahçe Moral Arıyor

Fenerbahçe’de Trabzonspor maçı, gündemdeki yerini hala koruyor. Özellikle hakem kararlarının damga vurduğu maçtan sonra başkan Ali Koç oldukça sert açıklamalarda bulunmuş ve taraftarları havaalanına davet etmişti. Havalimanında taraftara megafonla kısa bir konuşma yapan Mesut Özil ise Antwerp maçını kazanarak kendilerini affettireceklerini söylemişti. Takımda oluşan birlik havasının bu maça ne şekilde yansıyacağı ciddi bir merak konusu. Fenerbahçe grubundaki ilk maçında Frankfurt ile 1-1 berabere kaldıktan sonra iç sahada Yunanistan temsilcisi Olympiakos’a 3-0 gibi net bir skorla kaybetmişti. Dolayısıyla Antwerp maçı, gruptan çıkma noktasında tam anlamıyla bir kırılma maçı olarak değerlendiriliyor.

Antwerp’te Tanıdık Yüzler

Frey

Belçika temsilcisi Antwerp de tıpkı Fenerbahçe gibi grupta istediği başlangıcı yapamadı. İlk maçta Olympiakos’a 2-1 kaybettikten sonra kendi sahasında Frankfurt’a 1-0 yenilen Antwerp, İstanbul’a mutlak 3 puan parolasıyla geliyor. Bu iki takım, 2 hafta sonra bu defa Belçika’da kozlarını paylaşacak. Antwerp milli aranın ardından kendi liginde Zulta Waregem takımına 2-1 kaybetti. Bu sene gol sorunu yaşamayan ve liginde 4'üncü sıraya kadar tırmanan Belçika takımının kadrosunda iki tanıdık yüz bulunuyor. Samatta ve Frey, bu maçta şans bulmaları halinde eski takımlarına karşı forma giyecek.

İki Takımın Eksikleri

Fenerbahçe’de uzun zamandır sakatlığı nedeniyle kadroda olmayan İrfan Can Kahveci, Antwerp müsabakasında da sahada yer almayacak. Öte yandan Mert Hakan’ın da aynı şekilde bu maça yetişmesi beklenmiyor. UEFA kadrosuna dahil edilmeyen Burak Kapacak, Miguel Crespo ve Serdar Dursun, Fenerbahçe’nin diğer eksikleri durumunda. Belçika takımında ise takımın önemli oyuncuları arasında olan Nainggolan dışında Portekizli Buta kadroda yer almıyor.

Fenerbahçe Antwerp 11'ler

Fenerbahçe ile Antwerp'in karşılaşacağı UEFA Avrupa Ligi müsabakasında takımların 11'leri belli oldu. Takımlar sahaya şu kadrolarla çıkacak:

Fenerbahçe: Altay, Tisserand, Min Jae, Szalai, Gustavo, Sosa, Osayi, Ferdi, Mesut Özil, Valencia, Berisha

Antwerp: Butez, De Laet, Verstreate, Fischer, Alhassan Yussuf, Gerkens, Vines, Bataille, Almeida, Samatta, Frey