CANLI MAÇ İZLE Lokomotiv Moskova-Galatasaray EXXEN LİNK

21.10.2021 - 17:32

CANLI MAÇ İZLE Lokomotiv Moskova-Galatasaray EXXEN LİNK

UEFA Avrupa Ligi E Grubu müsabakasında temsilcimiz Galatasaray, Rusya’da Lokomotiv Moskova deplasmanına çıkıyor. Galatasaray’ın liderliği korumak adına oynayacağı maç, saat 22.00’da başlayacak. Maçı şifresiz olarak izlemek isteyen futbol severler, maç saatine doğru Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı ücretsiz izle, Exxen bedava izle, UEFA Avrupa Ligi canlı maç, Galatasaray maçı link, ücretsiz maç izle, Galatasaray şifresiz izle, Lokomotiv Moskova Galatasaray canlı maç izle, Lokomotiv Galatasaray maç izle, GS maçı izle, Lokomotiv Galatasaray maç linki, EXXEN maç linki, BEIN canlı izle gibi aramalara ağırlık veriyor. Galatasaray’ın Rusya’daki bu zorlu sınavına dair tüm canlı yayın detaylarına gelin hep birlikte göz atalım.

LOKOMOTİV MOSKOVA-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Lokomotiv Moskova-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki

Lokomotiv Moskova-Galatasaray İzleme Linki! Grupta şu ana dek oldukça etkileyici bir performans ortaya koyan Galatasaray, formsuz bir dönemden geçen Lokomotiv Moskova karşısında yüzleri gülümsetecek bir sonuçla dönmek istiyor. Bu zorlu müsabakanın ülkemizdeki güncel resmi yayıncısı ise Exxen platformu. Dijital bir platform olan Exxen’e üye olmanız ve uygun spor paketlerini tercih etmeniz durumunda UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki tüm müsabakaları canlı olarak izleyebilirsiniz.

Lokomotiv Moskova-Galatasaray Maçı Takip

Galatasaray taraftarları, Avrupa kupalarında umut veren bir performans ortaya koyan takımlarını heyecanla takip ediyor. Bu önemli karşılaşmayı Exxen platformu üzerinden takip etme şansı bulamayan futbol severler, GS TV ekranlarında yer alacak olan “90 Dakika” programını takip edebilir. Maçla aynı anda başlayan programda tüm maç içi dinamikler ve istatistikler anlık olarak ekranlara taşınıyor.

LOKOMOTİV MOSKOVA-GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray Rusya’ya Moralli Gidiyor

Galatasaray’ın üzerindeki kara bulutlar kısa süre içinde dağılmış görünüyor. Fatih Terim’in öğrencileri Süper Lig’de son 3 maçtan 9 puan çıkartarak önemli bir momentum yakaladı. UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda da lider durumda olan sarı kırmızılı ekip, buradan iyi bir sonuç alarak liderliğini pekiştirmek istiyor. Galatasaray grupta çıktığı iki maçtan toplamda 4 puan çıkarmayı başardı. Bu karşılaşma öncesinde Arda Turan ve Sacha Boey, sakatlıklarından dolayı takımlarını yalnız bırakacak.

Moskova Epey Formsuz

Lokomotiv Formsuz

Lokomotiv Moskova takımında işler sezon başından bu yana bir türlü yolunda gitmiyor. İstikrarlı bir görüntü yakalamaktan uzak kalan Moskova temsilcisi, son 6 resmi maçından da galibiyet çıkaramadı. Dolayısıyla takım, Galatasaray maçını tam anlamıyla bir çıkış maçı olarak değerlendiriyor. Grupta Lazio’ya 2-0 kaybeden ve Marsilya ile 1-1 berabere kalan Lokomotiv Moskova’da önemli oyuncuların sakatlığı can sıkıyor. Takımda Maciej Rybus Miranchuk, Stanislav Magkeev ve Ze Luis’in sakatlık problemleri devam ediyor.

Lokomotiv Moskova’dan Dikkat Çeken Paylaşım

Lokomotiv Moskova ve Galatasaray arasında oynanacak olan müsabakaya saatler kala, iki takımın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar, oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Rusya temsilcisi maçla ilgili attığı görselde son dönemin popüler dizisi olan Squid Game temasını kullanmayı tercih etti. Galatasaray ise UEFA Kupası’na gönderme yaparak bu tweet’i karşılıksız bırakmadı.

Lokomotiv Moskova-Galatasaray 11'ler

Rusya'da oynanacak Lokomotiv Moskova-Galatasaray maçında 11'ler açıklandı. Buna göre takımlar sahaya şu kadrolarla çıkacak:

Lokomotiv Moskova: Guilherme, Maradishvili, Pablo, Jedlav, Rybus, Beka Beka, Barinov, Tiknizyan, Kerk, Zhemaletdinov, Smolov
Galatasaray: Muslera, Van Aanholt, Nelsson, Yedlin, Marcao, Taylan, Berkan, Cicaldau, Babel, Barış, Mostafa Mohamed