2021/22 La Liga 10’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

21.10.2021 - 13:06

2021/22 La Liga 10’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga’da haftanın şifresiz maçı, yayıncı kuruluş D-Smart tarafından açıklandı. 23 Ekim Cumartesi 17.15’teki Cadiz-Alaves karşılaşmasını, D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren D-Smart, geçtiğimiz hafta iki mücadelenin iptal edilmesi sebebiyle, şifresiz yayınlara ara vermişti. Ligin 10’uncu haftasıyla birlikte La Liga’da şifresiz maç maratonu devam edecek. Haftanın programını açıklayan D-Smart, Cumartesi 17.15’teki Cadiz-Alaves karşılaşmasını şifresiz olarak yayınlayacağını duyurdu. Karşılaşmayı, D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Cadiz Galibiyeti Unuttu


Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Cadiz, ligde bu sezon oynadığı 9 maçta sadece 1 kez galip gelebildi. Kötü gidişatı devam eden Cadiz, geçtiğimiz hafta Espanyol deplasmanındaydı.

Espanyol karşılaşmasına beklenenin ötesinde bir başlangıç yapan ve etkili bir oyun ortaya koyan Cadiz, ilk yarının sonunda yediği golden sonra biraz dağınık bir görüntüye büründü. Savunmada hatalar yapan Cadiz, karşılaşmayı 2-0 kaybetti. Cadiz, kötü gidişi Alaves deplasmanında sonlandırmak istiyor.

Alaves 8 Maçın 7’sini Kaybetti


Ligde kötü giden ekiplerden bir diğeri ise Alaves. 8 maça çıkan Alaves, bu karşılaşmaların 7’sini kaybetti. Ligde sadece Atletico Madrid’i mağlup eden Alaves, geçtiğimiz hafta Real Betis’i konuk etti.

Sezon başından bu yana hücumda zorlanan ve bir türlü skor üretemeyen Alaves, Real Betis karşısında da benzer bir görüntüdeydi. Bu sezon sadece 2 gol atabilen Alaves, Real Betis’e de 1-0 mağlup oldu ve kötü gidişi sonlandıramadı. Alaves’in hedefi Cadiz deplasmanından galip gelerek, sezonun ikici üç puanını almak.

Son 8 Maçın 6’sı Berabere


Cadiz ile Alaves arasında oynanan maçlarda denge dikkat çekiyor. Oynanan son 8 maçın 6’sı berabere biterken, 2’sini Cadiz kazandı. Alaves rakibini en son 2004 yılında mağlup etmeyi başardı.

Bir türlü istediği sonuçları alamayan Cadiz ile bu sezon gol yollarında inanılması güç bir sorun yaşayan Alaves arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi 17.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.