NHL 3 Sezon Boyunca S Sport Plus’ta

19.10.2021 - 21:04

NHL 3 Sezon Boyunca S Sport Plus’ta

Dünyanın bir numaralı buz hokeyi ligi NHL, yeni sezonla birlikte S Sport Plus platformundan naklen yayınlanacak. 3 sezon boyunca S Sport Plus’ta olacak NHL’de yayınlar bu hafta itibarıyla başlıyor.

Geniş spor içeriğiyle dikkat çeken S Sport Plus, Amerikan sporlarına yer vererek fark yaratıyordu. Geçtiğimiz yıl NFL’i yayınlamaya başlayan S Sport Plus, bu yıl da NHL’yi yayınlayacağını açıkladı. 3 yıl boyunca NHL heyecanı S Sport Plus’ta yaşanacak.

S Sport Plus’a üye olarak dünyanın dört bir yanından farklı sporları kesintisiz bir şekilde izlemek için buraya tıklayın.

S Sport Plus Twitter Hesabından Anlaşma Duyuruldu


NFL ve NBA ile Amerikan spor organizasyonlarına önem verdiğini gösteren S Sport Plus, NHL anlaşmasını Twitter’dan duyurdu. Yeni sezonda NHL’nin sadece S Sport Plus platformunda olacağı açıklandı. 3 yıllık anlaşmayla ilgili yapılan paylaşım ise şu şekildeydi:

Dünyanın 1 numaralı buz hokeyi ligi NHL, bu sezondan itibaren önümüzdeki 3 sezon boyunca S Sport Plus'ta!








İlk Haftanın Programı Açıklandı


NHL’de yayınlara bu gece itibarıyla başlayacak olan S Sport Plus, ilk haftanın yayın programını açıkladı. Haftada en az 3 canlı yayına imza atması beklenen S Sport Plus’ın yayın takvimi şu şekilde:

20 Ekim 
02.00 Florida Panthers-Tampa Bay Lightning
05.00 St Louis Blues-Vegas Golden Knights

23 Ekim
20.00 Calgary Flames-Washington Capitals

S Sport Plus Sürprizlere Devam Ediyor


NBA, NFL, Formula 1, Moto GP, Premier Lig, La Liga, Serie A, Portekiz Liga NOS, İskoçya Premiership, MLS, UFC ve daha birçok özel organizasyonu ekranlara getiren S Sport Plus, son sürprizini NHL ile yaptı. Başarılı platformun önümüzdeki günlerde sürprizlerine devam etmesi bekleniyor.

“YILLIKLOCA”  koduyla yılda sadece 139,99 TL’ye S Sport Plus’a üye olmak ve NHL başta olmak üzere birçok spor organizasyonunu izlemek için buraya tıklayın.