EXXEN İZLE Ajax-Dortmund CANLI MAÇ LİNK

19.10.2021 - 17:30

EXXEN İZLE Ajax-Dortmund CANLI MAÇ LİNK

Şampiyonlar Ligi C Grubu’na harika bir başlangıç yapan iki takım, liderlik müsabakası için Hollanda’da karşı karşıya geliyor. Johan Cruijff Arena’nın ev sahipliği yapacağı bu zorlu müsabakayı ekranları başından izlemek isteyen futbol severler, Ajax Dortmund canlı maç izle, Ajax maçı izle, Dortmund şifresiz izle, Ajax Dortmund maç linki, Şampiyonlar Ligi canlı maç yayını, EXXEN izle, EXXEN maç linki gibi aramalar gerçekleştiriyor. Temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer almasından dolayı Türk taraftarların da ilgisini çeken müsabaka, 19 Ekim 2021 Salı günü saat 21.45’te başlayacak. Maç yayınına dair en detaylı bilgilere gelin hep birlikte göz atalım.

AJAX-B.DORTMUND MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Ajax Dortmun Görsel

Ajax-Borussia Dortmund Maçı Canlı Yayın Linki

Ajax-B.Dortmund İzleme Linki! UEFA Şampiyonlar Ligi maçları, geçtiğimiz sezonlarda beIN Sports tarafından yayınlanıyordu. Fakat bu sezonun başında henüz kurulan Exxen dijital platformu, önemli bir hamle yaparak Şampiyonlar Ligi maçlarının yayın haklarını satın aldı. Bu nedenle Ajax B.Dortmund müsabakasını canlı olarak izlemek isteyen futbol severlerin Exxen platformuna üye olmaları ve spor paketi satın alması şarttır.  Maçın Türkiye’de alternatif bir yayıncısı bulunmamtadır.

Ajax-Dortmund Maçı Canlı Takip

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda 6’şar puanla liderliği paylaşan iki güçlü ekibin karşılaşması, futbol adına çok şey vadediyor. Beşiktaş’ın da yer aldığı grubu şu ana dek tam anlamıyla domine etmeyi başaran Hollanda ve Almanya temsilcisi, kozlarını Amsterdam’da paylaşacak. Bu keyifli müsabakayı izlemek isteyenler, yukarıda da aktardığımız üzere Exxen üyeliklerini gerçekleştirmek durumundadır. Bunun yanında maç içi dinamikleri 90 dakika boyunca anlık olarak takip etmek istiyorsanız UEFA’nın resmi web sitesinde yer alan canlı skor hizmetinden yararlanabilirsiniz.

AJAX-B.DORTMUND MAÇI CANLI TAKİP

Ajax Fırtına Gibi Başladı

Ajax Fırtına Gibi Başladı

Her ne kadar C Grubu’nda Dortmund ile beraber favori gösterilse de iki maç sonunda Ajax’ın tam anlamıyla fırtına gibi bir başlangıç yapması pek tahmin edilmiyordu. İlk maçta Sporting Lizbon gibi Avrupa’nın en zorlu deplasmanlarından birinden 5-1’lik bir skorla ayrılmayı başaran Hollanda ekibi, oturmuş kadrosuyla fark yaratıyor. Grupta oynadığı son maçta temsilcimizi karşısında 2-0’lık net bir galibiyet alan Ajax, bu maçı kazanarak liderliği pekiştirmek istiyor.

Haaland İyi Döndü

Haaland İyi Döndü

B.Dortmund gruptaki ilk maçta İstanbul’da temsilcimiz Beşiktaş’ı 2-1 ile geçti. 2. hafta müsabakasında ise Sporting Lizbon’a karşı tek farklı galibiyetle sahadan ayrılmayı bildi. Gruptan çıkmak adına Ajax ile beraber çok önemli bir avantaj yakalayan Dortmund, Almanya Ligi’nde de şu ana dek oldukça başarılı bir şekilde ilerliyor. Bu haftaki lig maçında, yıldız oyuncu Haaland’ın sakatlılıktan gollerle dönmesi de takımdaki moralleri daha da yükseltmiş durumda.

İki Takımın Eksikleri

Dortmund her ne kadar başarılı bir sezon geçirse de maçlara tam kadro çıkamamış olmanın sancılarını yaşıyor. Bu müsabaka öncesinde; takımın önemli oyuncuları arasında kabul gören Schmelzer, Dahoud, Zagadou ve Guerreiro, sakatlıkları nedeniyle takımlarını yalnız bırakacak. Ev sahibinde ise Stekelenburg sakatlığı nedeniyle, Kamerunlu oyuncu Onana ise cezası nedeniyle kadroda olamayacak.