FB TV Trabzonspor-Fenerbahçe Maç Tekrarını 23’üncü Dakikada Kesti

19.10.2021 - 22:39

FB TV Trabzonspor-Fenerbahçe Maç Tekrarını 23’üncü Dakikada Kesti

Geçtiğimiz hafta oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesinin tekrarını yayınlayan FB TV, yayını 23’üncü dakikada kesti. Karşılaşmanın kendileri için o dakikada bittiğini belirten yetkililer, geri kalan dakikalarda oynananın futbol olmadığını dile getirdiler.

Hafta sonu oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesine hakem Ali Şansalan’ın verdiği kararlar damga vurdu. 23’üncü dakikada Fenerbahçe’nin Güney Koreli oyuncusu Kim Min Jae’yi oyundan atan Ali Şansalan’ın bu pozisyonun ardından verdiği kararlar da tartışma yarattı. Mücadelenin tekrarını yayınlayan FB TV ise 23’üncü dakikadaki kart pozisyonu sonrasında yayını kesti. Geri kalan dakikalarda oynananın futbol olmadığını belirten FB TV, takdiri kamuoyuna bıraktı.

Maç Yayını Sona Ermiştir


23’üncü dakikada verilen karardan sonra yayını kesen FB TV bir not paylaştı. Maç yayının sona erdiğini belirten kanal, geri kalan dakikalarda yaşananların futbol olmadığını dile getirdi. FB TV’de yapılan paylaşım şu şekildeydi:

Maçın 23'üncü dakikasından sonra bizim için futbol bitmiştir. Bu yaşananlar futbol değildir, bunun ne olduğu tüm kamuoyunun takdiridir.


Erol Bilecik Açıklamalarda Bulundu


Maç yayınını yarıda kesen FB TV, Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik’in açıklamalarıyla yayına devam etti. Hakemin baştan sona Fenerbahçe futbolcularına hırsla ve kinle baktığını dile getiren Bilecik, şu ifadeleri kullandı:

Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Bize güvenenleri asla yarı yolda bırakmayız. Gerek saha içinde gerek saha dışında hakkımızı korumak için mücadelemizi sürdüreceğiz. 23’üncü dakika itibarıyla bir maç değil, adeta senaryosu çok önceden yazılmış bir film izledik. Maç, maç olmaktan çıktı ve bir hakemin futbolculardan rol çaldığı, sonuca direkt etki ettiği ve bizim hakkımızın yendiği bir olaya dönüştü. Bir hakemin bir takımın futbolcularına kin ve hırsla bakması Türk futbolu adına oldukça endişe verici. Bu maç da onlarca hatalı düdükle tarihe haksızlık olarak kazındı.