Hollanda Eredivisie Maçları VOLE Uygulamasında

19.10.2021 - 16:42

Hollanda Eredivisie Maçları VOLE Uygulamasında

Türkiye’nin başarılı spor mobil uygulamalarından Vole, Hollanda Eredivisie maçlarını naklen yayınlayacağını duyurdu. Ayrıca Vole uygulamasında Eredivisie maçlarının yanında İtalya Serie A ve Premier Lig maçlarının özetleri de yer alacak.

Sezon başında yayıncısı merak edilen futbol liglerinden Hollanda Eredivisie, S Sport Plus’tan futbolseverlerin karşısına çıkıyordu. Son aylarda her hafta bir mücadele şifresiz olarak Uçankuş TV ekranlarından da yayınlanıyordu. Hollanda Eredivisie ile ilgili bu hafta yeni bir gelişme oldu ve yayıncı Vole mobil uygulaması oldu. Vole mobil uygulamasını indirerek Hollanda Eredivisie maçlarını canlı olarak izleyebilirsiniz.

Yayıncı Kuruluş Olmak İçin İlk Adım Bu


Vole kurucularından Sinan Aras ve Zafer Tolga Kabataş yayın haklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sinan Aras, Vole gelişimindeki bir sonraki adımı atıyor derken, Zafer Tolga Kabataş ise yayıncı kuruluş olmak için ilk adımın bu olduğunu belirtti.

Sinan Aras: 

Başlayalı 5 yıl oldu, ilginiz ile büyüyen VOLE gelişimindeki bir sonraki adımı atıyor:
Hollanda Eredivisie Maçları ve Özetleri
Premier Lig Özetleri
Serie A Özetleri ve görüntüler ile yapılan analiz programları
Ücretsiz olarak VOLE Uygulamasında!

Zafer Tolga Kabataş: 

5 yılda, VOLE’de onlarca güzel iş yaptık, bir o kadar da hatamız olmuştur.
Neler duyduk: “instekram” çakması, 3 aya batarsınız.
Nedense nefretten beslenen bir kültürümüz var ama sonuçta bugün buradayız. Yayıncı Kuruluş olmak için ilk adım bu, daha yol uzun, Allah utandırmasın


Vole Hakkında


5 yıl önce yayın hayatına başlayan Vole, mobil uygulama olarak Türkiye’de belli bir noktaya ulaştı. Son birkaç yılda Youtube üzerinden yayınlar ve programlar da yapan Vole, Youtube’da en çok izlenen spor kanallarından biri. 

Ali Ece, Mustafa Demirtaş, Uğur Karakullukçu, Serdar Ali Çelikler, Irmak Kazuk ve daha birçok ismi bünyesinde barındıran Vole, Hollanda Eredivisie canlı maç yayınlarıyla serüveni bir kademe ileri taşımayı hedefliyor. Vole’nin Youtube kanalında Eredivisie’ye özel içeriklerin de çıkması bekleniyor. Eredivisie ile birlikte İtalya Serie A ve İngiltere Premier Lig özetlerini ücretsiz olarak yayınlayacak Vole’nin ilerleyen günlerde farklı sürprizlere imza atabileceği tahmin ediliyor.