CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Sporting Lizbon EXXEN LİNK

19.10.2021 - 15:52

CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Sporting Lizbon EXXEN LİNK

Beşiktaş’ın Vodafone Arena’da dolu tribünlerin desteğiyle ilk galibiyetini arayacağı maçı ekran başında izlemek isteyen futbol severler; Beşiktaş Sporting Lizbon maçı şifresiz izle, Beşiktaş maçı link, Şampiyonlar Ligi ücretsiz izle, bedava maç izle, Beşiktaş Sporting canlı maç izle, BJK Sporting maçı yayın, Exxen izle, BJK maçı LİNK gibi aramaların sayısını artırmış durumda. Oldukça özel bir atmosferde geçmesi beklenen müsabaka, 19 Ekim 2021 Salı günü 19.45’te başlayacak. Maçla alakalı tüm canlı yayın detaylarını bu içeriğimizde bulabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-SPORTİNG LİZBON MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Beşiktaş-Sporting Lizbon Maçı Canlı Yayın Linki

Beşiktaş Sporting Lizbon İzleme Linki! UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3'üncü hafta müsabakasında temsilcimiz Beşiktaş, sahasında güçlü Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon ile karşı karşıya gelecek. Grupta bir anlamda “ya tamam ya da devam” niteliği taşıyan bu kritik müsabaka, Exxen dijital platformu üzerinden yayınlanacak. Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu Exxen platformu, bilindiği üzere sezon başında Şampiyonlar Ligi maçlarının yayın haklarını almayı başarmıştı. Dolayısıyla Beşiktaş Sporting Lizbon karşılaşmasını izlemek isteyenlerin, Exxen dijital platformuna üye olup uygun spor paketlerinden birini tercih etmesi gerekiyor.

Beşiktaş-Sporting Lizbon Maçı Takip

Grupta oynadığı 2 maçtan da eli boş dönen siyah beyazlı temsilcimiz, kendisi ile aynı kaderi paylaşan rakibini yenerek grupta iddialı konuma gelmek istiyor. Beşiktaş Sporting Lizbon maçını Exxen dijital platformu üzerinden izleyemeyecek olanlar, Beşiktaş’ın resmi web sitesinde maç saatiyle beraber aktif olacak olan “Maç Merkezi” hizmetinden yararlanabilir.

BEŞİKTAŞ-SPORTİNG LİZBON MAÇI CANLI TAKİP

Beşiktaş Kritik Virajda

Beşiktaş Sporting Kamp Kadrosu

Cuma akşamı haftanın açılış maçında Başakşehir’e 3-2 kaybeden Beşiktaş, Sporting Lizbon karşısında alınacak bir galibiyetle taraftarın gönlünü almak isteyecek. Ajax müsabakasında sakat ve hasta durumdaki oyunculardan dolayı ciddi problemler yaşayan siyah beyazlı temsilcimiz, bu defa ideale yakın kadrosuyla sahada olacak. Özellikle lig maçında riske edilmeyen Nsakala ve Pjanic’in sakatlıklardan dönmesi ve kadroya dahil edilmesi, önemli bir avantaj yaratacak gibi görünüyor. Bu arada N'Koudou ve Hutchinson, takımın iki önemli eksiği olarak dikkat çekiyor. Grupta oynadığı iki maçtan da puan alamayan Beşiktaş, toplamda 1 gol atıp 4 gol yedi.

Beşiktaş, Portekiz Takımlarına Karşı Zorlanıyor

Beşiktaş bu müsabaka ile beraber Şampiyonlar Ligi’nde toplamda 47'nci maçına çıkmış olacak. Avrupa’nın en prestijli futbol organizasyonunda Beşiktaş’ın toplamda 13 galibiyeti 9 beraberliği ve 24 yenilgisi bulunuyor. “Grubunu yenilgisiz şekilde bitiren tek Türk takımı” unvanına sahip olan Beşiktaş’ın, özellikle Portekiz takımlarına karşı pek şansı tutmuyor. Siyah beyazlılar şu ana dek toplamda 16 defa karşılaştığı Portekiz takımlarına karşı sadece 3 defa kazanabildi.

 

Lizbon Haberi

Portekiz Ligi’nde geçtiğimiz sezon etkileyici bir performans gösteren ve Şampiyonlar Ligi’nde yer almaya hak kazanan Sporting Lizbon, grupta hayal kırıklığı yaratan iki takımdan biri durumunda. Averaj ile son sırada yer alan takım, ilk maçta Ajax karşısında kalp kırıcı bir yenilgi aldı. Ligin 2'nci haftasında ise Dortmund deplasmanından eli boş döndü. Bu sene kendi liginde yenilmezlik serisini sürdüren Portekiz temsilcisinde İspanyol oyuncu Porro, bu deplasmanda bilek sakatlığı nedeniyle takımını yalnız bırakacak.

Beşiktaş Sporting Maçı 11'ler Belli Oldu

Beşiktaş ile Sporting Lizbon takımları arasında oynanacak zorlu müsabakada 11'ler belli oldu. Buna göre takımlar sahaya şu kadrolar ile çıkacak:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N’Sakala, Josef, Pjanic, Teixeira, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Sporting Lizbon: Adan, Porro, Coates, Inacio, Feddal, M.Reis, Palhinha, Nunes, Sarabia, Gonçalves, Paulinho