2021/22 Euroleague 5’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

19.10.2021 - 11:37

2021/22 Euroleague 5’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague’de 5’inci haftanın programı belli oldu. 21 Ekim Perşembe günü 20.00’deki Anadolu Efes-Unics Kazan mücadelesini şifresiz olarak beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından izleyebilirsiniz.

Her hafta Euroleague’deki bir temsilcimizin maçını ekranlara şifresiz olarak getiren beIN Sports, haftanın programını paylaştı. 4 haftalık periyotta 2 Anadolu Efes, 2 de Fenerbahçe Beko maçını şifresiz yayınlayan beIN Sports, şifresiz maç dengesini Anadolu Efes lehine bozuyor. Perşembe günü 20.00’deki Anadolu Efes-Unics Kazan mücadelesi, şifresiz olarak beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanalında olacak.

Anadolu Efes İlk Galibiyetinin Peşinde


Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Anadolu Efes, sezonun ilk 4 haftasında galip gelemedi. Zorlu bir fikstürle sezona başlayan Anadolu Efes, geçtiğimiz hafta önce Asvel’e ardından da Milano’ya mağlup oldu. Pazartesi ligde de Fenerbahçe Beko’ya farklı kaybeden Anadolu Efes, Unics Kazan maçıyla birlikte çıkışa geçmek istiyor.

Anadolu Efes’te kötü sonuçların ardından kısa rotasyonuna bir takviye yapıldı. Sezon öncesi kampını NBA şampiyonu Milwaukee Bucks ile geçiren ve burada sezon öncesi maçlarına da çıkan Elijah Bryant, Anadolu Efes kadrosuna katıldı.

Unics Kazan Euroleague Seviyesinde Değil


4 haftası geride kalan Euroleague’de takımlar hakkında basketbolseverlerin bir fikri oluşmaya başladı. İlk 4 haftada sadece 1 galibiyet alan Kazan da sezonu alt sırada geçirecek takımlar arasında. Geçtiğimiz hafta önce Bayern Münih’i yenen Unics Kazan, ardından Fenerbahçe Beko’ya 39 sayı farkla mağlup oldu.

Euroleague’de deplasmanda maç kazanması kolay görünmeyen Unics Kazan, İstanbul’da kazanarak sezonun en büyük sürprizlerinden birine imza atmak istiyor.

Son Randevu 2017’de


Yaklaşık 4 yıldır Eurocup seviyesinde yer alan Unics Kazan ile temsilcimiz Anadolu Efes arasındaki son maç 2017 yılında. İki ekip arasında oynanan son 5 maçta Anadolu Efes’in 4 galibiyeti bulunuyor.

Sezonun ilk galibiyetini almak isteyen Anadolu Efes ile sürprize imza atma peşinde olacak Unics Kazan arasındaki bu mücadeleyi, Perşembe günü 20.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.