CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Efes TİVİBU Maç LİNKİ

18.10.2021 - 16:22

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Efes TİVİBU Maç LİNKİ

Türk basketbolunun iki devi Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya geliyor. İkili rekabetten ötürü Fenerbahçeli taraftarların maça olan ilgisi her zamankinden fazla olacak. Fenerbahçe Beko Anadolu Efes canlı yayın linki, Fenerbahçe Efes canlı maç izle, Fener Efes maç izle, Fenerbahçe Efes canlı izle, Fenerbahçe Efes maç linki, Basketbol Süper Lig izle, Tivibu Spor 2 izle, Tivibu canlı yayın şeklindeki Google aramaları maç saati yaklaştıkça artıyor.

FENERBAHÇE BEKO ANADOLU EFES MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Fener Efes Maç Görseli

Fenerbahçe-Efes Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes canlı yayın linki! Ligdeki tüm maçları kazanmasını bilen iki ekip 18 Ekim pazartesi günü Ülker Sports ve Etkinlik Salonu’nda karşı karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı izlemek için, Basketbol Süper Ligi'nin resmi yayıncısı Tivibu aboneliğiniz olmalıdır.

Fenerbahçe-Efes FB TV İZLE

ING Basketbol Süper Liginin 4’üncü haftasında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya geliyor. Bu akşam oynanacak mücadele Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Tansiyonu yüksek geçmesi beklenen bu mücadeleyi seyredemeyecek basketbolseverler, FB TV’deki Maç Havası programını izleyerek maçın canlı anlatımını dinleyebilirler.

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes Maçı Canlı Takip

LİGDE İSTANBUL DERBİSİ

Basketbolda son yıllara damga vurmuş iki takım, Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes ligin 4’üncü haftasında, Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde karşı karşıya geliyor. Son yıllarda mücadele dozu ve gerilimi yüksek maçlar oynayan iki takım, bu akşam 20.15’de kozlarını paylaşacak. Ligde geride kalan tüm maçlarını kazanan Fenerbahçe Beko, sırasıyla Darüşşafakayı 65-75, Aliağa Petkim’i 71-63, Bahçeşehir Kolejini 78-79 yenerken, ligde geride kalan maçlarını kazanan bir diğer takım olan Anadolu Efes ise sırasıyla Yukatel Merkezefendiyi 94-93, Beşiktaş Icrypex’i 55-101 ve son olarak Pınar Karşıyakayı 78-77 yenmeyi bildi.

ANADOLU EFES AVRUPA’DA KAYIP

Geçen sezonki THY Euroleague organizasyonun şampiyonu Anadolu Efes, bu sezona hayal kırıklığıyla başladı. Geride kalan 4 maçın 4’ünü de kaybeden Efes izleyenleri şoka uğrattı. Real Madrid, CSKA ve Milano yenilgileri belki kabul edilebilir ancak Asvel deplasmanından yenilgiyle ayrılmak Anadolu Efes kalibresinde bir takım için kabul edilebilecek bir şey değil. Zorlu bir fikstür ile başlayan ve henüz ritmini bulamamış görünen lacivert beyazlılar için muhtemel bir Fenerbahçe galibiyeti, çıkış serisinin başlangıcı olabilir.

FENERBAHÇE BEKO ÇOK FARKLI

THY Euroleague’de geçen hafta çift maç haftasıydı. Lige 3’te 3 yaparak başlayan sarı lacivertli ekip, Avrupa’da 1 galibiyet 1 mağlubiyet ile ilk iki haftayı kapatmıştı. Fenerbahçe, 12 Ekim Salı günü deplasmanda Alba Berlin’e 84-70 yenildikten sonra evine moralsiz şekilde döndü. Alba Berlin maçından iki gün sonra sahasında Unics Kazan’ı konuk eden Fenerbahçe, sahadan 80-41’lik skorla galip ayrıldı. Maçın Fenerbahçe kontrolünde geçeceğini az çok biliyorduk ancak bu denli bir fark beklenenden çok daha ötesiydi. Unics Kazan üçüncü çeyrek sadece 5 sayı bulabildi. Fenerbahçe Beko, rakibine adeta savunma nasıl yapılır dersi verdi.

İKİLİ REKABETTE EFES ÜSTÜN

Daha önce 141 kez karşılaşan Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, 142’inci mücadele için parkeye çıkıyor. 141 maçın 85’ini kazanan Efes ikili rekabette sayısal olarak üstün. Aralarında oynanan son 5 maçı da kazanan Anadolu Efes’in son zamanlarda Fenerbahçe Beko'ya karşı psikolojik bir üstünlüğü de bulunuyor.

EFES'İN YENİ TRANSFER BRYANT

Anadolu Efes, sosyal medya hesabından bugün yaptığı duyuru ile Elijah Bryant ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Geçtiğimiz sezona Maccabi Tel Aviv'de başlayan ve ligin bitimine haftalar kala NBA ekiplerinden Milwaukee Bucks takıma transfer olan Bryant, topa yön veren oyunu ile dikkat çekiyor. Gelecek sezon Simon'un basketbolu bırakma ihtimalini de hesaba kattığımızda, Bryant transferi ileriye dönük olarak Efes için nokta atışı bir transfer olarak değerlendirilebilir. Bryant doğal olarak Fenerbahçe Beko bugün oynanacak müsabakada oynamayacak.

MAÇ ÖNCESİ OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

Fenerbahçe Beko’nun Fransız yıldızı Nando De Colo, geride kalan maçlarda 14.5 sayı ortamasıyla oynayarak bu alanda takımının lideri olurken, Anadolu Efes’te ise sayı liderleri 18.5 sayı ortalamasıyla Beaubois ve Micic ikilisi oldu. Topu paylaşarak oynayan, ekstra paslarla rakibin defansını bozmayı hedefleyen iki takımda en çok asist yapan oyuncular ise Fenerbahçe’den Henry ile Anadolu Efes’ten Micic. Henry maç barşına 9 asist yaparken, Micic 5.5 asist ortalaması yakaladı.