2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 5’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

18.10.2021 - 15:10

2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 5’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. 5’inci haftada Cumartesi 13.00’teki Gaziantep Basket-Pınar Karşıyaka ve 18.00’deki Bursaspor-Fenerbahçe Beko karşılaşmaları TRT Spor Yıldız’dan naklen yayınlanacak.

Her hafta ING Basketbol Süper Ligi heyecanını iki maçla basketbolseverlerin huzuruna çıkaran TRT Spor Yıldız, haftanın programını açıkladı. Ligin 5’inci haftasında ilk olarak Gaziantep Basket-Pınar Karşıyaka karşılaşması basketbolseverlerle buluşacak. 13.00’te başlayacak bu mücadelenin ardından 18.00’de Bursaspor-Fenerbahçe Beko mücadelesi, TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak.

Ligin Zirvesindeki İki Ekip Karşı Karşıya Geliyor


Sezona beklentilerin ötesinde bir başlangıç yapan Gaziantep Basket, geçtiğimiz hafta Beşiktaş deplasmanındaydı. Nefes kesen mücadelede rakibini 70-68 mağlup eden Gaziantep Basket, ilk hafta Afyon Belediye mağlubiyetinin ardından 3’te 3 yaptı. Bu sezon play-off parolasıyla sezona giriş yapan Gaziantep Basket, seriyi Pınar Karşıyaka önünde devam ettirmek istiyor.

Pınar Karşıyaka da aynı Gaziantep Basket gibi sezona 4’te 3 ile başladı. Petkim galibiyetiyle sezona başlayan Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji’ni de geçtikten sonra Anadolu Efes’e tek farkla kaybetti. Geçtiğimiz hafta ise Bursaspor’u konuk eden Pınar Karşıyaka, sahadan istediğini alan taraf oldu. FIBA Şampiyonlar Ligi’nde de çıktığı maçları kazanmayı başaran Pınar Karşıyaka, zorlu Gaziantep deplasmanından galibiyetle dönmeyi umut ediyor.

3 haftadır kazanan Gaziantep Basket ile sezonun şampiyonluk adaylarından Pınar Karşıyaka arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi 13.00’ten itibaren TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bursaspor Mağlubiyet Serisinde


Sezona galibiyetle başlayan Bursaspor, ardından oynadığı 3 maçı da kaybetti. Koç ile oyuncu grubu uyumsuzluğunun dikkat çektiği Bursaspor’da hedef bu sezon play-off’tu. Ancak sezon başlangıcı sorunlu bir sezon geçeceğinin sinyallerini verdi.

Koç ile oyuncu grubu uyumsuzluğu yaşanan bir diğer takım ise Fenerbahçe Beko. Her şeye rağmen kabul edilebilir bir noktada olan Fenerbahçe Beko, Euroleague’de zorlu bir döneme girdi. Fenerbahçe Beko’da hedef bu zorlu dönemde en azından ligde hata yapmamak.

ING Basketbol Süper Ligi 5’inci haftasının kritik mücadelelerinden Bursaspor-Fenerbahçe Beko karşılaşmasını, Cumartesi 18.00’den itibaren TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyebilirsiniz.