MAÇ İZLE Trabzon-Fener CANLI BEIN Maç LİNK

17.10.2021 - 15:04

MAÇ İZLE Trabzon-Fener CANLI BEIN Maç LİNK

Türkiye Süper Ligi’nin 9’uncu haftasında Medical Park Stadyumu oldukça zorlu bir müsabakaya sahne oluyor. Bu futbol şölenine ekran başından şahitlik etmek isteyen futbol severler; Trabzonspor Fenerbahçe canlı maç izle, TS FB maç izle, şifresiz beIN izle, bedava link, Süper Lig izle, Fenerbahçe maçı şifresiz, Trabzon canlı maç izle, Trabzonspor Fenerbahçe maçı linki gibi aramalara öncelik veriyor. Trabzonspor Fenerbahçe derbisiyle alakalı tüm canlı yayın detaylarını içeriğimizde bulabilirsiniz.

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

TS FB Görsel

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki

Trabzonspor Fenerbahçe İzleme Linki! Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 19.00’da başlayacak olan müsabaka, liderlik mücadelesine ev sahipliği yapacak. Süper Lig’de haftanın sonucu merakla beklenen maçların başında gelen Trabzonspor Fenerbahçe derbisi, şampiyonluk adayı iki takım için de mesaj niteliği taşıyor. Trabzonspor Fenerbahçe maçı Süper Lig’in resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalında yayınlanacak. Türkiye’de maçı alternatif olarak izleyebileceğiniz başka bir yasal platform söz konusu değildir.

Trabzonspor-Fenerbahçe CANLI TAKİP

Karşılaşmayı televizyondan canlı izleme imkanı olmayan futbolseverler, maçın canlı anlatımına ve istatistiklerine, neIN Sports resmi sitesindeki Maç Merkezi bölümünden ulaşabilirler.

TRABZON-FENER CANLI TAKİP İÇİN BURAYA TIKLA

Trabzonspor-Fenerbahçe FB TV İZLE

Haftaya 19 puanla lider giren sarı lacivertli ekip, zirve takibinde hemen arkasında olan Trabzonspor’a geçilmek istemiyor. Süper Lig’e oldukça hızlı bir giriş yapan iki takımın müsabakası, ekran başında olan futbol severlere de çok şey vadediyor. Bu heyecanı televizyon karşısında beIN Sports ayrıcalığıyla izleyemeyecek olanlar için Fenerbahçe’nin resmi kulüp kanalı olan FB TV, iyi bir alternatif olacaktır. Maçtan önce başlayan programda, 90 dakika boyunca tüm detaylar ekrana yansıtılmaya çalışıyor.

Trabzon Liderliği Almak İstiyor

TS Twitter Mac Görseli

Abdullah Avcı yönetiminde geçen sezonun sonlarına doğru başlayan yükselişini bu sezona da taşıyan ve sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan Trabzonspor, Konyaspor ile beraber ligin namağlup iki takımından biri durumunda.  Yenilmezlik unvanını zorlu Fenerbahçe maçında da sürdürmek isteyen bordo mavili ekip, buradan alacağı 3 puanla haftayı lider kapatmanın hesaplarını yapıyor. Lider Fenerbahçe’nin sadece 1 puan gerisinde olan Trabzon, tam 222 gündür ligde mağlubiyet görmüyor. Oyun içi disiplini ile dikkat çeken ekip, tüm Fenerbahçe maçlarına olduğu gibi bu maça da hafta boyunca oldukça özel ve motive bir şekilde hazırlandı. Trabzonspor’un şu ana dek ligde kalesine en çok şut çekilen takım olması ve yedek kulübesinden katkı alamaması en önemli zaafları olarak görünüyor.

Moraller Yerinde

Lider Fenerbahçe milli takım arasına, iç sahada elde ettiği Kasımpaşa galibiyetinin moraliyle girdi. Her ne kadar milli maçta Serdar Aziz’in sakatlık haberi büyük bir hayal kırıklığı yaratsa da Tisserand’ın oynamaya hazır hale gelmesi yüreklere bir nebze su serpti. Ligde şu ana dek sadece 5 puan kaybeden sarı lacivertliler için Trabzonspor deplasmanları her zaman çok özel anlamlar barındırıyor. Özellikle 2010/2011 sezonundan sonra iki takım arasındaki gerginlik, herkesin malumu. Fenerbahçe’de bu sene Vitor Pereira’nın ikinci yarı yaptığı dokunuşların sonuç verdiği görülüyor. İstanbul temsilcisi bu sezon yedek kulübesinden gelen oyuncular sayesinde toplamda 2 gol ve 3 asist bulmayı başardı. Bu arada hafta içi takımın süper yıldızı olan Mesut Özil’in doğum günü takım arkadaşları ve teknik heyetin katılımıyla kutlandı.

İki Takımın Eksikleri

Zorlu müsabaka öncesinde iki takımda da eksikler göze çarpıyor. Trabzonspor tarafında Marek Hamsik, Koita ve Abdülkadir Parmak, bu maçta sahada olamayacak. Fenerbahçe’de ise sakatlığı geçse bile İrfan Can Kahveci’nin de bu maçta riske edilmesi beklenmiyor. Öte yandan Mert Hakan Yandaş da Trabzonspor deplasmanında sakatlığından dolayı forma giyemeyecek. Uzun bir zamandan sonra Sosa’nın bu zorlu maçta eski takımına karşı sahada olması bekleniyor.

Satışa Çıkan Tüm Biletler Tükendi

Trabzonspor taraftarının aylar öncesinden büyük bir heyecanla beklediği Fenerbahçe maçına yoğun bir ilgi söz konusu. 40 bin kapasiteye sahip olan Medical Park Stadyumu’nun %50 kapasitesi tamamen doldu. Taraftarlar, satışa çıktıktan yaklaşık 1 saat kadar sonra tüm biletleri tüketti. 20 bin kapasiteyle takımına destek verecek olan Trabzonspor taraftarının özel şovlar ve pankartlar hazırlanacağı biliniyor.

Trabzon-Fenerbahçe Maç 11'leri

Haftanın maçında takımların 11'leri belli oldu. Mesut Özil 11'de yer alacak mı? Hamsik oynayacak mı? Valencia yedek mi başlayacak? Bu gibi sorular da cevabını bulmuş oldu. Takımlar sahaya şu kadrolarla çıkıyor:

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar IE, Vitor Hugo, Denswil, Berat, A. Ömür, Gervinho, Nwakaeme, Bakasetas, Djaniny

Fenerbahçe: Altay, Novak, Kim, Szalai, Gustavo, Crespo, Osayi, Ferdi, Mesut, Rossi, Valencia