17 Ekim Tarihinde TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

16.10.2021 - 12:06

17 Ekim Tarihinde TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de hafta içi mesaisinin ardından maçların büyük bir bölümü Pazar günü oynanacak. Pazar gününde birçok mücadele yine şifresiz olarak futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Her hafta TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de birçok mücadele futbolseverlerle şifresiz olarak buluşuyor. Cumartesi ve Pazar günleri ekranlara gelen bu mücadelelerin büyük bir bölümü bu hafta Pazar günü oynanacak. Yine birçok yerel kanal mücadeleleri şifresiz olarak ekranlara getirecek.

TFF 3’üncü Lig’den 3 Maç Futbolseverlerle Buluşacak


Zorluklar içinde yayınlar yapan yerel kanallar bu hafta da şehirlerinin takımlarını futbolseverlerle buluşturacak. Pazar günü 14.00 seansından üç mücadele, futbolseverlerin karşısına çıkacak. Yayın programı ise şu şekilde:

14.00 Çatalcaspor-Hendekspor TV264
14.00 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Kızılcabölükspor ERTV
14.00 52 Orduspor FK-Bayrampaşa Altaş TV

TFF 2’nci Lig Heyecanı Yerel Kanallarla Birlikte TRT Kürdi’de


TFF 2’nci Lig’de Pazar günü oynanacak maçlar yine yerel kanallarla birlikte TRT Kürdi ekranlarında olacak. 14.00’te TRT Kürdi ekranlarından yayınlanacak Kahramanmaraşspor-Vanspor FK maçıyla başlayacak yayın serüveni 19.00’daki mücadele ile devam edecek. Günün yayın programı şu şekilde:

14.00 Kahramanmaraşspor-Vanspor FK TRT Kürdi
19.00 Eskişehirspor-Bucaspor ES TV

Kanallar Her Hafta Farklı Zorluklarla Mücadele Ediyor


TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’in havuz sistemi olmaması, bir başka deyişle her takımın kendi yayın hakkını pazarlaması olumlu sonuçlarla birlikte olumsuz birtakım sonuçları da doğuruyor. Yerel kanallar şehirlerinin takımlarının maçlarını yayınlamak isteseler de bu süreçte sponsor bulmakta zorlanıyorlar. Durum böyle olunca da bazı haftalar yayıncılar yayın yapamıyor.

Geçtiğimiz haftalarda ES TV, sponsor sorunu yaşamış ve Eskişehirspor’un deplasmandaki maçlarını yayınlayamayacağını açıklamıştı. İlerleyen günlerde yayınlarla birlikte sorunların da devam etmesi bekleniyor.