2021/22 Premier Lig 9’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

17.10.2021 - 07:16

2021/22 Premier Lig 9’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Premier Lig 9’uncu haftasında A Spor ekranlarından yayınlanacak mücadele belli oldu. 23 Ekim Cumartesi günü 17.00’deki Leeds United-Wolverhampton mücadelesini, A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Premier Lig heyecanını her hafta bir şifresiz maçla futbolseverlere ulaştıran A Spor, haftanın programını açıkladı. Cumartesi günü 17.00’deki Leeds United-Wolves mücadelesi, A Spor ekranlarından şifresiz olarak naklen yayınlanacak.

Leeds United Geçtiğimiz Sezonun Uzağında


Leeds United, oyun olarak geçtiğimiz sezona yakın bir performans gösterse de alınan sonuçlar Leeds United’ın ligin alt sıralarında yer almasına sebep oldu. Bu sezon sadece Watford’u mağlup edebilen Leeds United, geçtiğimiz hafta Southampton deplasmanındaydı.

Hücumda bu sezonun kendileri adına en formda ismi olan Raphinha’dan yoksun çıktıkları maçta rakip kalede etkin olmakta bir hayli zorlandılar. Mücadeleyi 1-0 kaybeden Leeds United, bu sonuçla haftayı 4 puanla kapadı.

Wolves Çıkışını Sürdürdü


Son yılların etkili ekiplerinden Wolves, sezona kötü bir başlangıç yapmıştı. İlk 3 hafta 3 mağlubiyet alan Wolves, ardından Watford’u deplasmanda mağlup ederek çıkışa geçme sinyali verdi. Bu karşılaşmanın ardından Brentford’a kaybeden Wolves, son üç maçtır galip geliyor.

Geçtiğimiz hafta Aston Villa’ya konuk olan Wolves, 80’inci dakikaya 2-0 geride girdi. Ardından iki stoperinden bulduğu gollerle skoru 2-2’ye getiren Wolves, son saniyede Ruben Neves ile skoru 3-2’ye getirerek mucizevi bir galibiyete imza attı. 3 maçtır kazanan Wolves, zorlu Leeds United deplasmanında da kazanarak serisini devam ettirmek istiyor.

Son 5 Maç Wolves’un


Son dönemde Premier Lig ve Championship’te karşılaşan iki ekibin son 5 maçında Wolves üstünlüğü dikkat çekiyor. Oynanan son 5 maçı da kazanan Wolves, geçtiğimiz sezon ligde oynanan iki maçı da 1-0 ile geçmeyi başarmıştı.

Sezonun şu zamana kadarki bölümünde hayal kırıklığı yaratan Leeds United ile çıkışa geçmeyi başaran Wolves arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi günü 17.00’de şifresiz olarak A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.