CANLI MAÇ İZLE Milano-Efes BEIN MAÇ LİNK

15.10.2021 - 18:11

CANLI MAÇ İZLE Milano-Efes BEIN MAÇ LİNK

Euroleague'in son şampiyonu temsilcimiz Anadolu Efes, İtalya’da 4'üncü hafta mücadelesinde Milano karşısında parkeye çıkıyor. Milano Efes canlı maç izle, Milano Efes canlı yayın linki, Milano Efes şifresiz izle, Efes maçı link,  Euroleague maçı izle, Milano Efes canlı yayın linki, canlı bein sports izle, Bein izle, Bein Sports 3 canlı izle, şeklinde aramalar Google‘da artmış durumda. AX Olimpia Milano Anadolu Efes maçını izlemek için yapmanız gerekenler makalemizde.

MİLANO ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLA

Milano Efes Maç Görseli

MİLANO EFES CANLI YAYIN LİNKİ

CANLI AX Olimpia Milano-Anadolu Efes yayın linki!  Euroleague’de AX Olimpia Milano ile Anadolu Efes karşı karşıya geliyor. Karşılaşma saat 21:30'da beIn Sports 3'ten yayınlanacak. Bu maçı izlemek için Bein Connect’e üye olmanız veya Digiturk üzerinden spor paketini almanız gerekmektedir. Euroleague maçlarının tek adresi Bein Sports'tur.

MİLANO EFES CANLI TAKİP

AX Olimpia Milano Anadolu Efes mücadelesini televizyondan takip edemeyecekler için maçın istatistikleri Euroleague’in resmi sitesinde yer almaktadır. Maçı buradan canlı takip edebilirsiniz.

MİLANO ANADOLU EFES CANLI TAKİP

SON ŞAMPİYON İTALYA DEPLASMANINDA

Geçen sene rakiplerini birer birer süpürerek şampiyonluğa ulaşan Anadolu Efes, bu sezon Avrupa’da galibiyetle tanışabilmiş değil. Formsuz bir görüntü çizen temsilcimiz, AX Olimpia Milano karşısında ilk galibiyetini alarak çıkış yakalamak istiyor. Ligde 3 maçta da yenilen Efes’e nazaran İtalyan ekibi Milano 3 maçtan da sahadan galibiyetle ayrıldı. Cuma akşamı saat 21.30’da başlayacak mücadele, Bein Sports 3’den naklen yayınalacak.

EFES AVRUPA’DA GALİBİYETE HASRET

THY Euroleague’de 3 maça çıkan temsilcimiz Anadolu Efes, bu maçların hepsinde sahadan yenilgiyle ayrılan taraf oldu. Sırasıyla Real Madrid’e 82-69, CSKA Moskovaya  96-100 yenilen temsilcimiz Anadolu Efes, 3'üncü haftada ise lige çok iyi başlangıç yapan Fransız temsilcisi Asvel’e, kötü son periyot performansı sonucu 75-73 yenildi. İlk yarıyı Efes’in 35-49 önde kapattığını söylemekte fayda var.  İlk 3 maçta da oyunun belli bölümlerinde üstünlüğünü hissettiren Anadolu Efes, maç sonlarını beklenmedik şekilde kötü oynadı ve mağlubiyetler kaçınılmaz oldu.

MILANO DOLU DİZGİN

Sezona bomba gibi bir giriş yapan İtalyan temsilcisi Milano, Euroleague’de ve İtalya liginde çıktığı tüm maçları kazanmayı başardı. Milano, sırasıyla ligin ekol takımı CSKA, İspanyol temsilcisi  Baskonia ve  Maccabi Tel Aviv’i adeta sahadan sildi. Çıktığı tüm maçlarda sahaya ağırlığını koyan tecrübeli koç Ettore Messina’nın takımı Milano, son yıllarda yaptığı yeni yapılanmanın meyvelerini almaya devam ediyor. Takımda bulunan Datome, Melli ve Sergio Rodriguez gibi NBA görmüş, kendilerini Euroleague sahnesinde kanıtlamış tecrübeli oyuncuların yanı sıra forvet pozisyonunda oynayan Shields ile oyun kurucu Devon Hall dikkat çeken oyunvular.

İKİLİ REKABETTE EFES ÜSTÜN

Anadolu Efes ve AX Olimpia Milano daha önce 30 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 20’sinde temsilcimiz sahadan zaferle ayrılırken geri kalan 10 maçta Milano zaferle ayrılan taraf oldu. Geçtiğimiz sezon oynanan iki maçı da kazanan taraf Milano olmuştu. Ligde geride kalan maçlarda ise Efes 79.3 sayı ortalamasıyla oynarken, Milano 81.7 sayı ortalamasıyla oynadı. Efes cephesinde ilk 3 maç sonunda en skorer oyuncu Vladimir Micic olurken, Milano'da bu koltuğu Devon Hall aldı.