CANLI MAÇ İZLE Başakşehir-Beşiktaş beIN MAÇ LİNKİ

15.10.2021 - 16:13

CANLI MAÇ İZLE Başakşehir-Beşiktaş beIN MAÇ LİNKİ

Milli maç arasından sonra Türkiye Süper Ligi’nin 9'uncu haftası, heyecan dolu bir müsabaka ile perdelerini açmaya hazırlanıyor. Oldukça zorlu geçmesi beklenen maç öncesinde futbol severler; Başakşehir Beşiktaş maçı izle, Başakşehir Beşiktaş maçı canlı yayın linki, Beşiktaş maçı izle, Başakşehir BJK canlı maç izle, Ücretsiz beIN Sports izle, Canlı beIN izle, şifresiz maç izle gibi arama sonuçlarını yoğunlaştırmış durumda. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakanın tüm canlı yayın detaylarını bu içeriğimizde bulabilirsiniz.

BAŞAKŞEHİR-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

BaşakşehirBJK Maç Görseli

Başakşehir-BJK Canlı Yayın Linki

CANLI Başakşehir Beşiktaş İzleme Linki! Milli aranın ardından futbol severleri son derece rekabetçi bir karşılaşma bekliyor. 15 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’da başlayacak olan Başakşehir-Beşiktaş maçı, Türkiye Süper Ligi’nin resmi yayıncısı olan beIN Sports 1 kanalında olacak. Bu çekişmeli karşılaşmayı sorunsuz bir şekilde izleyebilmek adına Digiturk abonesi olmanız ya da dijital bir platform olan beIN Connect’i kullanmanız gerekir.

Başakşehir-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Başakşehir ve Beşiktaş arasında oynanacak olan Süper Ligi 9'uncu hafta açılış müsabakası, uygun saati sayesinde pek çok futbol severe rahatlıkla ulaşabilecek. Fakat yine de müsabakayı beIN Sports 1 üzerinden izleyemeyecek ya da kaçıracak olan futbol severler için yayıncı kuruluşun resmi platformu, iyi bir opsiyon olarak görünüyor. Maçın başlamasıyla beraber beIN Sports’un “Maç Merkezi” bölümü üzerinden tüm saha içi dinamiklerini detaylı olarak takip edebilirsiniz.

BAŞAKŞEHİR-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

5 Oyuncu Sakatlıktan Döndü

Milli maç arasından önce nadir rastlanabilecek bir sakatlık durumu ile karşılaşan Beşiktaş, bu dönemi iyi değerlendirmiş görünüyor. Milli ara esnasında sakat ya da hasta durumda olan oyunculardan Larin, Hutchinson, Wellington, Ghezzal ve Montero, takımla beraber antrenmanlara başladı. Bu 5 oyuncu da Sergen Yalçın’ın belirlediği kamp kadrosunda kendine yer buldu. Öte yandan takımın yıldız oyuncusu Hırvat Miralem Pjanic, Sivasspor maçından sonra bu maçta da riske edilmedi ve kadroya dahil edilmedi. İnişli çıkışlı bir grafik sergileyen son şampiyon, son 4 resmi Süper Lig müsabakasında da kalesinde gole engel olamadı.

Başakşehir Yeni Hocasıyla Çıkış Arıyor

Sezona Aykut Kocaman ile başlamasına rağmen büyük bir hayal kırıklığı ile karşılaşan İstanbul Başakşehir, milli arada teknik direktörlük koltuğuna Emre Belözoğlu’nu getirme kararı aldı. Geçtiğimiz sezonun son 10 maçında Fenerbahçe’de teknik direktör olarak görev yapan Emre Belözoğlu’nun Başakşehir ile beraber nasıl bir performans sergileyeceği ciddi bir merak konusu. Bu sene sadece 2 kez galip gelme başarısı gösteren ve 15'inci sıraya kadar gerileyen Başakşehir, hem yeni hocasıyla iyi bir çıkış yakalamak hem de geçen seneki kupa finalinin rövanşını almak isteyecektir.

Maçın 11'leri Belli Oldu

Maçın başlamasına 1 saatten az bir süre kala takımların 11'leri belli oldu. Ligin açılış maçında sakatları iyileşen Beşiktaş ile yeni hocası Emre Belözoğlu idaresinde ilk maçına çıkacak olan Başakşehir takımları, şu kadrolarla başlayacak:

Başakşehir: Volkan, Caicara, Ndayishimiye, Epureanu, Lima, Mahmut, Berkay, Visca, Deniz Türüç, Chadli, Okaka

Beşiktaş: Mert, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Josef, Atiba, Güven, Oğuzhan, Ghezzal, Batshuayi