CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Unics Kazan BEİN MAÇ LİNKİ

14.10.2021 - 17:08

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Unics Kazan BEİN MAÇ LİNKİ

THY EuroLeague'nin marka takımlarından biri haline gelen Fenerbahçe Beko, bu akşam Unics Kazan'ı konuk ediyor. Sarı lacivertli ekibin taraftarları maç saati yaklaştıkça Fenerbahçe Beko Unics Kazan maçı canlı izle, Fenerbahçe Unics Kazan maç izle, Fenerbahçe Unics Kazan canlı maç izle, FB Kazan canlı maç linki, Fener maçı izle, Fenerbahçe BEİN izle, BEİN izle, EuroLeague Canlı İzle, Canlı BEİN izle gibi internet aramalarını fazlasıyla arttırmış durumda.

FENERBAHÇE-UNİCS KAZAN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahce Beko Unics Mac gorseli

Fenerbahçe-Unics Kazan Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Beko-Unics Kazan Canlı Yayın İzleme Linki! EuroLeague'de birer galibiyeti olan Fenerbahçe Beko ve Unics Kazan, eşitliği bozmak için bu akşam parkeye çıkıyor. Ülker Sports ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak olan karşılaşmayı, beİN Sports Haber kanalından canlı, şifresiz ve kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. EuroLeague'nin resmi yayıncı kuruluşu beIN Sports'dur.

Fenerbahçe Beko-Unics Kazan Maçı CANLI TAKİP

Avrupa EuroLeague'nde haftalar ilerledikçe rekabet kızışırken, basketbolseverleri ise heyecan basıyor. Bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe Beko-Unics Kazan karşılaşması beİN Sports Haber'den canlı olarak yayınlanacaktır. Heyecan dolu bu dakikaları izleyemeyecek olan basketbolseverler, maçın canlı anlatımına FB TV'deki Maç Havası programını izleyerek ulaşabilirler.

Parola Galibiyet

Türkish Airlines EuroLeague'nin 4'üncü haftasında Fenerbahçe Beko, Rus temsilcisi Unics Kazan ile Ülker Arena'da karşı karşıya geliyor. Salı günü Alba Berlin ile oynadığı maçı beklenmedik şekilde kaybeden Fenerbahçe'de işler yolunda gitmiyor. Sarı lacivertli ekip sezonun tek galibiyetini, ilk hafta Kızılyıldız'a karşı almıştı. Son derece zor bir fikstürü bulunan Fenerbahçe için bu maçta galibiyet mutlak hedef. 20:45'de başlayacak olan karşılaşmayı Sasa Pukl (Slovenya), Benjamin Jimenez (İspanya), Vassilis Pitsilkas (Yunanistan) hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe Unics Kazan'da İstatistik Liderleri

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Beko ve Unics Kazan'da ilk 3 hafta sonunda ortaya çıkan istatistikler dikkat çekiyor. Fenerbahçe'de Jan Vesely ve Nando De Colo, her anlamda Fenerbahçe'yi taşıyan isimler olarak görünüyor. Kazan'da ise Lorenzo Brown, Isaiah Canaan, Tonye Jekiri takımı istatistik liderleri konumunda. Nando De Colo 16,3 verimlilik puanıyla ilk 3 hafta sonunda takmın en verimli oyuncusu. Eski Fenerbahçeli Lorenzo Brown ise, 15 verimlilik puanıyla Unics Kazan'ın en verimli oyuncusu.

 

Ali Muhammed'e Antrenörlük Görevi

Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz ay efsane oyuncusu Ali Muhammed ile yollarının ayrıldığını ilan etmişti. O tarihten itibaren Fenerbahçe taraftarı, Ali Muhammed'e neden bir veda organizasyonu yapılmadığını sorguluyordu. Nihayet bugün kulüpten yapılan bir açıklama ile taraftarın yüreğine su serpilmiş oldu. Fenerbahçe Beko'nun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bu akşam oynanacak Unics Kazan maçı öncesinde Ali Muhammed için bir tören düzenleneceğini ve efsane basketbolcunun onurlandırılacağı duyuruldu. Tören saat 20:15'te başlayacak.


Bununla birlikte Ali Muhammed, nam-ı diğer Bobby Dixon, kariyerinde yeni bir sayfa açarak Fenerbahçe Beko'nun idari edkibinde görev almaya başlayacak. Kulüpten yapılan bilgilendirmede, Ali Muhammed'in "A Takım Bireysel Gelişim Antrenörü ve Altyapı Elçisi" olarak idari ekipte görev yapacağı ilan edildi.

Unics Kazan'da Son Durum

EuroLeague sezonuna kötü bir başlangıç yaparak bu sezon evinde oynadığı üç maçtan sadece birini kazanabilen Unics Kazan, ilk deplasman maçı için İstanbul'a geliyor. İlk 2 hafta evinde Zenit ve Monaco'ya kaybeden Unics Kazan, Salı günü 16 sayı geri düşmesine rağmen önemli bir geri dönüşe imza atarak Bayern Münih'i 73-70 mağlup etmeyi başarmıştı.

Fenerbahçe Beko-Unics Kazan Geçmiş Karşılaşmalar

Fenerbahçe Beko ile Unics Kazan bugüne kadar Euroleague'de 4 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların iki tanesini Fenerbahçe, 2 tanesi de Unics Kazan kazandı. İki ekip son olarak Eylül ayında İstanball Cup'ta karşılaşmıştı. Adeta normal sezon maçı havasındaki karşılaşma, Fenerbahçe'nin galibiyeti ile noktalanmıştı.