Ceyla Büyükuzun Sports Digitale Youtube Kanalında Transfer Oldu

14.10.2021 - 16:02

Ceyla Büyükuzun Sports Digitale Youtube Kanalında Transfer Oldu

TRT Spor’un başarılı sunucularından Ceyla Büyükuzun, bundan böyle TRT Spor ile birlikte Sports Digitale Youtube kanalında yer alacak. TRT Spor ekranlarındaki programlara devam edecek olan Ceyla Büyükuzun’un Sports Digitale Youtube kanalında hangi programlarda yer alacağı henüz netlik kazanmadı.

Spor basınından birçok isim televizyon kanallarıyla birlikte Youtube kanallarında boy gösteriyor. Bu isimlere geçtiğimiz günlerde bir yenisi eklendi. Başarılı spikerlerden Ceyla Büyükuzun Sports Digitale Youtube kanalına transfer oldu. TRT Spor sunucularından Ceyla Büyükuzun’un Sports Digitale Youtube kanalı macerası önümüzdeki günlerde resmi olarak başlayacak.

TRT Spor Ekranlarında Yer Almaya Devam Edecek


Son birkaç yıldır TRT Spor ekranlarında yer alan Ceyla Büyükuzun’un Sports Digitale Youtube kanalına transferi “Ceyla Büyükuzun TRT Spor’dan ayrıldı mı?” sorusunu beraberinde getirdi. Transfer haberinin ardından TRT Spor’daki Spor Merkezi programında yer almaya devam eden Büyükuzun bu soruya da böylece yanıt vermiş oldu.

TRT Spor ekranlarında programlarda yer almaya devam edecek olan Ceyla Büyükuzun’un Sports Digitale Youtube kanalında da birçok programda boy göstermesi bekleniyor.

Ailemize Hoş Geldin


Ceyla Büyükuzun’un Sports Digitale Youtube kanalına transferi, kanalın Twitter hesabından duyuruldu. Son dönemde kadrosunu güçlendiren Sports Digitale Youtube kanalının Twitter’dan yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Ceyla Büyükuzun bundan böyle Sports Digitale ekranlarında olacak!
Ailemize hoş geldin Ceyla Büyükuzun





Ceyla Büyükuzun Kimdir?


1989 İstanbul doğumlu Ceyla Büyükuzun, küçük yaşlardan itibaren bale ile ilgilenmiştir. İlerleyen yaşlarda spora olan ilgisi de bir hayli artmıştır. A Spor ekranlarında sunuculuk yapan başarılı isim ilk olarak, SKY Türk'de Cevap Anahtarı isimli programla başlamıştır. Bu deneyiminin ardından BJK TV'de çalışmaya devam etmiştir. Geçtiğimiz yıllarda A Spor macerasını sonlandıran Ceyla Büyükuzun, TRT Spor’a transfer olmuştur. Burada Spor Merkezi programına imza atan Büyükuzun, bundan böyle TRT Spor ile birlikte Sports Digitale Youtube kanalında olacak. Ceyla Büyükuzun’un Sports Digitale Youtube kanalında hangi programlarda yer alacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.