15-16-17 Ekim Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

14.10.2021 - 15:29

15-16-17 Ekim Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Milli maç arasının sona ermesiyle birlikte futbol ağırlıklı bir liste ile karşınızdayız. 15, 16 ve 17 Ekim tarihlerinde öne çıkan maçları ve şifresiz karşılaşmaları sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri


Cuma günü bir sönük, iki kusursuz karşılaşma ile karşınızdayız. Günün öne çıkan mücadeleleri şu şekilde:

20.00 Başakşehir-Beşiktaş: Emre Belözoğlu yönetiminde ilk maçına çıkacak olan Başakşehir, sakatları iyileşen Beşiktaş’ı konuk ediyor. Karşılaşmanın ne kadar kaliteli geçeceği tartışmalı ama oldukça eğlenceli bir maç bekliyoruz. Bu keyifli mücadeleyi, beIN  Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.30 Milano-Anadolu Efes: Lige kusursuz bir başlangıç yapan Milano ile henüz galibiyetle tanışamayan Anadolu Efes karşı karşıya geliyor. Anadolu Efes’in bir yerde toparlayacağı aşikar ama 20’ye yakın farkla öne geçtikleri Asvel maçını kaybetmeleri herkeste bir soru işareti yarattı. Euroleague’de haftanın maçını, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 PSG-Angers: Paris sahaya çıktığında beraber oynamaktan keyif almayan 11 oyuncuyu karşımızda buluyoruz. Manchester City karşılaşması dışında da “bu takım iyi oynuyor” dedirttikleri bir maç neredeyse olmadı. Milli maç arası öncesinde ilk 40 dakikayı iyi oynadıkları Rennes karşılaşmasını kaybettiler. Angers ise ligin izlemesi eğlenceli ekiplerinden biri. Maça renk katabileceklerini tahmin ediyoruz. Bu mücadeleyi, beIN Sports HD 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi gününe voleybol ile başlıyoruz. Ardından İngiltere ve İtalya’ya uzanıyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

13.00 Vakıfbank-Fenerbahçe Opet: Son şampiyon Vakıfbank, bu sezon rölanti tempoda gitse bile şampiyon olacak bir takım izlenimi veriyor. Onu en fazla zorlayacak ekip ise bizce Fenerbahçe Opet. Sezonun 3’üncü haftasında çekişmeli geçmeye aday bu mücadeleyi, TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyebilirsiniz.

17.00 Leicester City-Manchester United: Leicester City’nin bu sezon ne yaptığı belli değil. Sahaya çıktıklarında ne oynamak istediklerini anlamak da çok kolay olmuyor. Alınan sonuçlar da bunu gösteriyor. Öte yandan Manchester United’ın da puan olarak bir sıkıntısı gözükmese de oyun olarak birkaç sıkıntısı var. Hiçbir maçı koparamıyorlar ve savunmaları çok iyi durumda değil. Kazanmak zorunda olan iki ekibin mücadelesinde seyir zevki üst düzey olacaktır. Bu mücadeleyi, S Sport ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

19.00 Lazio-Inter: Simone Inzaghi, Roma’ya Inter teknik direktörü olarak geri dönüyor. Bu bile mücadeleyi izlemek için yeterli sebep. Diğer yandan Lazio’nun bu maçı kaybetmesi, Sarri’nin tartışılmaya başlanması anlamına gelebilir. Zira hedeften bir hayli uzaklaşacaklar. Böyle bir ortamda bu mücadelenin ilgi çekici olması çok muhtemel. Karşılaşmayı, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar gününe Süper Lig ile başlıyor ve kapanışı yine İtalya ile yapıyoruz. Günün öne çıkan mücadeleleri şu şekilde:

16.00 Galatasaray-Konyaspor: Oyun olarak tatmin edici durumda olmasa da Galatasaray bir şekilde zirveye tutundu. Trabzonspor-Fenerbahçe maçının olduğu haftada hata yapmak istemeyeceklerdir. Öte yandan Konyaspor’un henüz ligde mağlubiyet yaşamadığını unutmamak gerekiyor. Kenar ortalarını efektif kullanan ve birçok oyuncuyla tehlike yaratabilen Konyaspor, bu maçta da aynı planı sahaya yansıtacaktır. Bu da karşılaşmanın keyifli geçmesi anlamına gelebilir. Bu mücadeleyi, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.00 Trabzonspor-Fenerbahçe: Oyun olarak şu zamana kadar en iyi işleri yapan Trabzonspor ile lig lideri Fenerbahçe kozlarını paylaşıyor. Kaliteli bir maç potansiyeli fazlasıyla var. Öte yandan yine oldukça eğlenceli bir maç izleyeceğimizi düşünüyoruz. Karşılaşmanın adresi ise beIN Sports HD 1.

21.45 Juventus-Roma: Sezona felaket bir başlangıç yapan Juventus, bir şekilde iyi sonuçlar alarak yukarılara tırmandı. Roma ise müthiş bir oyunla başladığı sezonda yine Mourinho’nun tüm takımlarında olduğu gibi golü attıktan sonra oyunu biraz olsun rölantiye alma hastalığına yakalandı. Tottenham’da öne geçtikten sonra en fazla puan kaybeden teknik adam unvanını alan Mourinho’nun Roma dönemi de buna doğru gidiyor. Bunun yanında Mourinho’nun Juventus taraftarıyla yıllardır devam eden sorunları var. Tribünlerle münakaşanın yaşanacağı, gergin geçen bir maç bekliyoruz. Bu mücadeleyi, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

Şifresiz Maçlar


TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1'inci Lig maçları naklen yayınlanacak.

TRT Spor Yıldız ekranlarında Cumartesi 18.00’de Galatasaray NEF-Bahçeşehir Koleji ve Pazar 15.30’da Tofaş-Petkim Spor mücadeleleri ekranlara gelecek. TBL’de ise Cuma günü 18.00’de Fethiye Belediyesi-Final Spor maçı naklen yayınlanacak. Basketbol maçlarının yanında voleybolda TVF Efeler Ligi ve TVF Sultanlar Ligi maçlarının heyecanı da TRT Spor Yıldız’da yaşanacak.

A Spor, Cumartesi 17.00 seansından Manchester City-Burnley maçını şifresiz olarak ekranlara getirecek.

Tivibu Spor ekranlarında Pazar 14.30’da St Truiden-Anderlecht karşılaşması naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca Cumartesi günü Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden 13:00’de Fenerbahçe-Çankaya Üniversitesi ve 16:30’da Botaş-Galatasaray maçları şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşacak.

Uçankuş TV ekranlarında İskoçya Süper Ligi’nden Cumartesi 16:00’da Motherwell-Celtic, 20:00’de Dundee FC-Aberdeen maçları şifresiz olarak yayınlanacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

Spartak Moskova-Dinamo Moskova: Russian Premier Liga Youtube

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 

USL Championship: USL Championship Youtube

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

Basketbol 1. Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol 2. Ligi: TBF Youtube

TVF Kadınlar 1. Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 1. Lig: TVF Youtube

TVF Kadınlar 2. Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 2. Lig: TVF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.