İskoçya Premiership 9’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

14.10.2021 - 15:22

İskoçya Premiership 9’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

İskoçya Premiership’te 9’uncu haftada iki şifresiz maç futbolseverlerin karşısına çıkacak. Cumartesi 16.00’da Motherwell-Celtic ve 20.00’de Dundee FC-Aberdeen karşılaşmaları, şifresiz olarak Uçankuş TV ekranlarında olacak.

İskoçya Premiership yayıncısı Saran Medya ile Uçankuş TV şifresiz maç yayını konusunda anlaşma sağladı. Geçtiğimiz haftalarda Holladan Eredivise karşılaşmalarını yayınlayan Uçankuş TV, bu haftadan itibaren İskoçya Premiership karşılaşmalarını şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturacak. Uçankuş TV ekranlarından yayınlanacak ilk mücadele Cumartesi günü 17.00’deki Motherwell-Celtic karşılaşması. Bu maçın hemen ardından Dundee FC-Aberdeen mücadelesi, 20.00’de Uçankuş TV ekranlarından futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Celtic Kabus Gibi Bir Sezon Geçiriyor


İskoçya Premiership’te doğal şampiyonluk adaylarından Celtic, sezona kabus gibi bir başlangıç yaptı. Şampiyonlar Ligi play-off turunda hayal kırıklığı yaratan Celtic, ligde sadece 13 puan toplayabildi. Zirve yarışından kopmamak isteyen Celtic, zorlu Motherwell deplasmanından 3 puan çıkarmayı amaçlıyor.

Motherwell ise oynadığı son 3 iç saha maçını kazandı. Tek iç saha mağlubiyetini Hibernian önünde alan Motherwell, 14 puanla Celtic’in önünde yer alıyor. Onlar da bu maçı kazanarak zirveye biraz daha yaklaşmak istiyorlar.
Yarıştan kopmak istemeyen Celtic ile sezona iyi bir başlangıç yapan Motherwell arasındaki bu keyifli kapışmayı, Cumartesi günü 17.00’den itibaren Uçankuş TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ağustos Ayından Bu Yana Kazanamayan İki Ekip Karşılaşıyor


Dundee FC ligde henüz galibiyetle tanışamadı. Geride kalan 8 haftada sadece 3 beraberlik alabilen Dundee FC, kötü gidişatı sonlandırmak istiyor. Bunun için de kendileri gibi oldukça formsuz olan Aberdeen’i hedef seçtiler.

Aberdeen ise sezona iyi bir başlangıç yapsa da yaklaşık 2 aydır galip gelemiyor. Son 4 lig maçını kaybeden Aberdeen, son olarak Celtic’e 2-1 mağlup oldu. Sezon öncesinde daha üst sıralarda olması beklenen Aberdeen, Dundee FC mücadelesiyle çıkışa geçmeyi planlıyor.

Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Dundee FC ile son 4 lig maçını da kaybeden Aberdeen arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi 20.00’den itibaren şifresiz olarak Uçankuş TV ekranlarından izleyebilirsiniz.