2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 4’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

13.10.2021 - 11:58

2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 4’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi 4’üncü haftasının programı açıklandı. Buna göre Cumartesi 18.00’deki Galatasaray Nef-Bahçeşehir Koleji ve Pazar 15.30’daki Tofaş-Petkim Spor karşılaşmaları, şifresiz olarak TRT Spor Yıldız ekranlarından yayınlanacak.

Her hafta ING Basketbol Süper Ligi’nden iki mücadeleyi şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşturan TRT Spor Yıldız, haftanın programını açıkladı. İlk olarak Cumartesi 18.00’deki Galatasaray NEF-Bahçeşehir Koleji karşılaşmasını ekranlara getirecek olan TRT Spor Yıldız, kapanışı ise Pazar günü 15.30’daki Tofaş-Petkim Spor maçıyla yapacak.

Galatasaray NEF Geçen Seneden İyi Durumda


Geçtiğimiz sezon yine tempolu oyun oynaması beklenen ama bir türlü savunma düzenini oturtamadığı için sorunlar yaşayan Galatasaray NEF, bu sezona daha derli toplu başladı. İlk karşılaşmada Büyükçekmece’yi geçmeyi başaran Galatasaray NEF, Darüşşafaka’ya mağlup olduktan sonra geçtiğimiz hafta Petkim Spor’u yenmeyi başardı.

Bahçeşehir Koleji ise ligin iddialı ekiplerinden biri. Sezonun bu bölümüne kadar 1 galibiyet, 2 mağlubiyet alan Bahçeşehir Koleji, oynadığı basketbolla takdir toplamayı başardı. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Beko’ya son topta kaybeden Bahçeşehir Koleji, şanssızlığını Galatasaray NEF önünde gidermek istiyor.

Son 5 maçta rakibini 4 kez geçen Galatasaray NEF ile sezonun iddialı ekipleri arasında yer alan Bahçeşehir Koleji arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi 18.00’den itibaren TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyebilirsiniz.

Tofaş Kötü Bir Haftayı Geride Bıraktı


Sezona iyi bir başlangıç yapan Tofaş, 2’de 2’nin ardından hafta sonu Darüşşafaka’ya kaybetti. Hafta içi ise FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Kalev’i konuk eden Tofaş, yine sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 

Petkim Spor ise ligde henüz galibiyetle tanışamayan tek ekip. Bununla birlikte tablonun gösterdiği kadar kötü bir oyun ortaya koymuyorlar. Çok zorlu bir fikstürle sezona başlayan Petkim Spor; Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Beko ve Galatasaray NEF maçlarından mağlubiyetle ayrıldı.

Sezona iyi bir başlangıç yapmasına rağmen son haftayı kötü geçiren Tofaş ile sezonun şu bölümüne kadar galibiyetle tanışamayan Petkim Spor arasındaki bu mücadeleyi, Pazar 15.30’dan itibaren TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyebilirsiniz.