CANLI MAÇ İZLE Alba Berlin-Fenerbahçe Beko BEIN MAÇ LİNKİ

12.10.2021 - 17:17

CANLI MAÇ İZLE Alba Berlin-Fenerbahçe Beko BEIN MAÇ LİNKİ

Alba Berlin Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, Alba Berlin Fenerbahçe Beko maç izle, Alba Berlin Fenerbahçe canlı maç izle, Alba Berlin FB canlı maç linki, Fener maçı izle, Fenerbahçe maçı BEİN izle, BEİN izle, EuroLeague Canlı İzle, Canlı BEİN izle gibi Google aramalarının sayısı, maç saati yaklaştıkça Türk basketbolseverler tarafından fazlaca aratılıyor. Turkish Airlines EuroLeague'in 3'üncü haftasında Fenerbahçe Beko, Alman ekibi Alba Berlin ile karşılaşıyor.

ALBA BERLİN-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Alba Berlin-Fenerbahçe Beko Maç Görseli

Alba Berlin-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki

Canlı Panathinaikos-Fenerbahçe Beko İzleme Linki! THY EuroLeague'in 3'üncü haftasında Berlin'de oynanacak olan Panathinaikos-Fenerbahçe Beko maçı, beIN Sport 3 kanalından yayınlanmaktadır. Maçın resmi yayıncısı beIN Sports'tur. Karşılaşmayı izlemek isteyen basketbolseverlerin Digiturk abonesi olması ya da beIN Connect üyesi olması gerekmektedir.

FB TV Alba Berlin-Fenerbahçe Beko Maçı CANLI TAKİP

THY Euroleague'de Alba Berlin ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği müsabakayı, çeşitli sebeplerle canlı izleyemeyecek basketbolseverler, en azından maçı canlı takip etmenin yollarını merak ediyor. Bu manada FB TV'de yayınlanan Maç Havası programından Kıvanç Özkök ve partnerleri, Fenerbahçe Beko'nun maçını canlı olarak anlatıyor. Saat 21:00'de başlayacak müsabakayı, Digiturk 76, D Smart 83, Kablo TV 139, Tivibu 80 numaralı kanallarda yer alan FB TV'den ya da aşağıdaki linkten canlı takip edebilirsiniz.



Fenerbahçe Beko'da İstikamet Berlin

Sezonunun ilk çift maç haftasına çıkacak olan Fenerbahçe Beko, Almanya temsilcisi Alba Berlin'e konuk oluyor. Geçtiğimiz hafta Panathinaikos maçına iyi başlayan Fenerbahçe Beko, son periyotta yaptığı hatalar ve üst üste yediği sayılar ile son anda mağlup olmuştu. Ligin en zayıf ekiplerinden biri olarak görünen Alba berlin karşısında Fenerbahçe'nin hedefi mutlak galibiyet. Alba Berlin ise bu sezon Euroleague'de yaptığı iki maçı da kaybederken, Almanya liginde oynadığı 3 maçın sadece birini kazanabildi.

Fenerbahçe Beko'nun İlk 2 Hafta Karnesi

Obradovis sonrası yapılanmasını henüz oturtamamış olan Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezeona da planlanmayan bir yapılanma ile girdi. Geçtiğimiz senelere göre taraftar nezdinde kredisi düşük olan 2021/22 Fenerbahçe'sinin ilk 2 hafta istatistikleri dikkat çekiyor. Çubuklu Analiz kanalı yorumcularından Okan Baytın, sarı lacivertli ekibin şu ana kadarki karnesini paylaştı. Buna göre:

  • Fenerbahçe Beko, 19,5 asist ortalaması ile Barcelona'nın ardından en çok asist yapan ikinci takım.
  • Asist/top kaybı oranında, %169,6 ile en iyi üçüncü takım.
  • İki sayılık atışlarda %56,1 ile en iyi altıncı takım.
  • 3 sayılık atışlarda %31,6 ile 18 takım içerisinde 11'inci sırada yer alıyor.
  • Müdafada rakibini %21,6 üçlük yüzdesinde tutarak bu anlamda ligin en iyi üçüncü takımı.
  • Yine 2 sayılık atışlarda rakiplerin Fenerbahçe Beko'ya karşı başarı yüzdesi %55,8.
  • Maç başına 9,5 top çalma ile ligin en iyi takımı Fenerbahçe Beko.
  • Rakiplerini maç başına 16,5 top kaybına zorlayarak bu istatistikte ligin en iyi üçüncü takımı.

Fenerbahçe Beko Ne Yapmalı?

Takım kimyasının henüz oturmadığı ve birbirine alışma döneminin yaşadığı haftalarda Fenerbahçe Beko, adeta sinekten yağ çıkarmalı ve alabileceği maksimum galibiyeti almalı. Okan Baytın'ın istatistiklerine bakıldığında, Fenerbahçe'nin üçlük atışlardaki isabet oranı, rakiplerine nazaran son derece düşük durumda. Fenerbahçe Beko hem az üçlük kullanıyor, hem de bu atışları çok düşük yüzdeyle sayıya çevirebiliyor. Guduric'in takıma katılması bu problemi bir nebze olsun çözecek gibi görünse de, Djordjevic'in şutör oyunculara daha çok süre verme ve boş şut yaratma konusuna daha fazla eğilmesi gerekiyor. Bununla birlikte her nekadar hücumda çok etkili olsa da Devin Booker'ın savunmadaki zaafları aşikar. Şu ana kadar maç başına 20 dakikanın altında süreler alan Polonara'nın süresinin artırılarak, maç başına ortalama 25 dakika süre alan Booker'ın süresinin azaltılması da müdafada daha sert bir takım olabilme yolunda masaya yatırılabilir.

Alba Berlin İle Yedinci Karşılaşma

Fenerbahçe Beko, EuroLeague tarihinde Alba Berlin'e karşı 6 maç oynadı. Fenerbahçe Beko oynadığı 6 maçın 4'ünü galibiyet ile taçlandırırken 2 kez salondan mağlup şekilde ayrıldı. Geçtiğimiz sezon Berlin'de oynanan maçta Alba Berlin Fenerbahçe'yi adeta hezimete uğratmış, maçtan 89-63'lük skorla galip ayrılmıştı. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Beko'nun dibi gördüğü bir döneme denk gelen müsabaka, sarı lacivertliler açısından hayal kırıklığı ile sonuçlanmıştı. Bu maçın ardından Fenerbahçe, Zalgiris'e de kaybetmiş, akabinde Marko Guduric'i transfer ederek 15 maçlık bir seri yakalamıştı.

Fenerbahçe Beko'da Eksik Oyuncular

Fenerbahçe Beko'da Danilo Barthel, sakatlığı sebebiyle kadroda yer almıyor. Bununla birlikte Achille Polonara da ailevi sebeplerden ötürü Alba karşısında forma giymeyecek. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Barthel, bugün dizinden ameliyat oldu. Alman basketbolcu, en az 3 hafta boyuncu forma giyemeyecek. Fakat bu sürenin en az 6 hafta olması bekleniyor.

Danilo Barthel Sakatlık

Fenerbahçe Beko'nun Alba Berlin Kadrosu

Maçın başlamasına dakikalar kala sarı lacivertli ekibin 12 kişilik maç kadrosu açıklandı. Buna göre Fenerbahçe Beko, Alba Berlin karşısına şu kadroyla çıkacak: Metecan Birsen, Marial Shayok, İsmet Akpınar, Melih Mahmutoğlu, Tarık Biberovic, Nando De Colo, Pierria Henry, Dyshawn Pierre, Marko Guduric, Jan Vesely, Devin Booker, Ahmet Düverioğlu