CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-İstanbulspor GS TV İZLE

12.10.2021 - 12:33

CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-İstanbulspor GS TV İZLE

Milli arada tuttuğu takımlarından kopmak istemeyen Galatasaraylılar, İstanbulspor ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde Galatasaray-İstanbulspor maçı canlı izle, GS-İstanbulspor canlı maç linki, Galatasaray-İstanbulspor maçı izle, Galatasaray-İstanbulspor GSTV izle, GS TV izle, Galatasaray Youtube Canlı İzle, Canlı GS TV izle gibi aramaları artırıyor. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanacak müsabaka ile ilgili tüm detaylar makalemizde.

GALATASARAY-İSTANBULSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray İstanbulsporMaç Görseli

Galatasaray İstanbulspor Maçı Canlı Yayın Linki


CANLI Rizespor-Galatasaray İzleme Linki! Galatasaray'ın İstanbulspor ile karşı karşıya geleceği müsabaka, GS TV ve Galatasaray resmi Youtube kanalından naklen yayınlanacak. Bu maçın yayın haklarına malik tek merci, Galatasaray Spor Kulübü'dür. Maçı izleyebilmek için Digiturk 75'nci kanaldan ya da www.galatasaray.com üzerinden GS TV'yi veya Galatasaray resmi Youtube kanalını kullanmanız gerekmektedir.

Galatasaray-İstanbulspor Maçı Canlı Takip

Galatasaray'ın İstanbulspor ile yapacağı hazırlık maçı, hafta içi ve mesai saatlerine denk geleceği için, bir çok futbolsever maçı iş yerlerinden takip etmeye çalışacak. Televizyon üzerinden izleyemeyecek olan sarı kırmızılı taraflarlar, takımlarının kulüp kanalı GS TV'yi açarak ya da kulübün resmi Youtube hesabını açarak, telefonlarından takip edebilirler.


GALATASARAY-İSTANBULSPOR MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray'da 13 Futbolcu Milli Takımlarda

Milli arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen sarı kırmızılı ekip, yaklaşık 15 günü bulan boşlukta iki hazırlık maçını programına almıştı. İlkini Tuzlaspor ile oynayan Galatasaray, ikinci hazırlık maçında İstanbulspor ile karşılaşacak. Bu müsabakaya milli futbolcularından yoksun olarak çıkacak olan Fatih Terim'in öğrencileri, kendilerini hocalarına göstermek için önemli bir fırsat yakalamış olacak. Galatasaray'da şu oyuncular, miili takımlarındaki görevlerinden ötürü İstanbulspor maçında olmayacak: Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu ve Halil Dervişoğlu (Türkiye A milli), Işık Kaan Arslan ve Barış Alper Yılmaz (Türkiye Ümit Milli), Fernando Muslera (Uruguay), DeAndre Yedlin (Amerika Birleşik Devletleri), Christian Luyindama (Kongo Demokratik Cumhuriyeti), Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan (Romanya ), Sofiane Feghouli (Cezayir),  Mostafa Mohamed (Mısır).

Tuzlaspor ile Gol Düellosu

Milli aradaki ilk hazırlık maçını Tuzlaspor ile Cumartesi günü oynayan Galatasaray, karşılaşmadan 4-3'lük galibiyetle ayrıldı. Ryan Babel'in 7'inci dakikadaki golüyle öne geçen Galatasaray, 18'inci dakikada Oğulcan ile farkı ikiye çıkardı.Tuzlaspor maçın 36'ncı dakikasında Sedat Şahintürk ile karşılık verirken ilk yarıda başka gol olmadı. İkinci yarıya etkili başlayan Tuzlaspor, 50'nci dakikada Ahmet Yazar'ın golüyle eşitliği sağladı. Ömer Bayram 55'inci dakikada serbest vuruştan attığı golle takımını tekrar öne geçirdi. Sarı kırmızılıların Senagalli golcüsü Diagne, 66'ncı dakikada farkı tekrar ikiye çıkarırken, maçın son golü 86'da Tuzlasporlu Safa Kınalı'dan geldi.Galatasaray-Tuzlaspor maçının özetini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.