Kristal Elmas Ödülleri'nde Yılın Spor Spikeri Özkan Öztürk Oldu

11.10.2021 - 11:00

Kristal Elmas Ödülleri'nde Yılın Spor Spikeri Özkan Öztürk Oldu

13 Ekim Çarşamba günü düzenlenecek törenle Uluslararası Kristal Elmas ödülleri sahiplerini bulacak. Törende yılın spor spikeri ödülünü ise beIN Sports’un başarılı spikeri Özkan Öztürk alacak.

Yıl sonuna yaklaşırken senenin en başarılıları çeşitli ödül törenleriyle birçok ödülün sahibi oluyor. Çarşamba günü düzenlenecek ödül töreni ise Uluslararası Kristal Elmas. Bloomberg, NTV ve CNN Türk’te yayınlanacak ödül töreninde yılın en iyi spor spikeri ödülü Özkan Öztürk’ün oldu. beIN Sports’un başarılı spikeri Öztürk, Çarşamba günü 19.00’da düzenlenecek ödül töreninde ödülüne kavuşacak.

Özkan Öztürk Twitter’dan Teşekkür Etti


Yılın spor spikeri ödülüne layık görülen Özkan Öztürk, Twitter’dan teşekkür etti. Çarşamba günü törende yer alacağını belirten Öztürk, şu açıklamayı yaptı:

“Çok teşekkürler. Çarşamba görüşmek üzere.”



Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreni Hakkında


Uluslararası Kristal Elmas Ödülleri Töreni 13 Ekim 2021’de Sheraton Grand Istanbul Ataşehir’de Burcu Esmersoy ve Ceyhun Yılmaz’ın sunumuyla gerçekleşecek.

İş, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü ismin katılacağı Uluslararası Kristal Elmas Ödülleri Töreni’nde Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Demet Akalın ve Loca Orkestrası konser verecek.

Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreni’nde adil olunması açısından iş dünyasının ödül kazananları, her bir sektörde alanında uzman jüri üyeleri tarafından belirlenmektedir. Doğru ve adil karar verilmesi için Organizatörler olarak sektöre hakim jüri üyelerinin karar vermesi uygun bulunmuştur.

Böylece jüri üyelerinin eleğinden geçen marka/şirketler halk oylamasına sunulabilecektir. Sektöre yeni bir soluk getirmek amacıyla organize edilen Uluslararası Kristal Elmas Töreni’nde halkın da onayından geçen marka/şirketlerin çalışmalarının karşılığı ödüllendirilmiş olacaktır.

Ratel Medya ve Luna Medya organizatörlüğünde gerçekleştirilen Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreni ile tüm yıl boyunca yaptıkları çalışmalarla ülke ekonomisine katkı sağlayan marka/şirketler halkın da oylarıyla ödüllendirilmiş olacaktır.

Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreni; CNN Türk, NTV ve Bloomberg ekranlarından canlı yayınlanacak. Ayrıca Hürriyet, Habertürk, Posta, Akşam ve Milliyet gazetelerinin internet sitelerinden de yayınlara imza atılacak.