2021/22 Euroleague 4’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

11.10.2021 - 10:44

2021/22 Euroleague 4’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 4’üncü haftasında şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşacak maç belli oldu. 14 Ekim Perşembe günü 20.45’teki Fenerbahçe Beko-Unics Kazan karşılaşmasını, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından ve beIN Sports Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Euroleague’de her hafta 1 temsilcimizin maçını şifresiz olarak yayınlayan beIN Sports, haftanın programını açıkladı. Çift maç haftasında önce Asvel-Anadolu Efes karşılaşmasını şifresiz olarak yayınlayacak olan beIN Sports, 4’üncü haftada ise Fenerbahçe Beko ile UNICS Kazan kapışmasını şifresiz olarak baskebolseverlerle buluşturacak. Fenerbahçe Beko-Unics Kazan karşılaşması, Perşembe 20.45’te şifresiz olarak beIN Sports Haber’de.

Fenerbahçe Beko Önce Alba Berlin Deplasmanında


Euroleague’de çift maç haftasına girildi. Fenerbahçe Beko da Unics Kazan mücadelesi öncesinde Salı günü Alba Berlin deplasmanına çıkacak. Euroleague’e 2’de 1 ile başlayan Fenerbahçe Beko, bu iki mücadeleyi de kazanarak haftayı üst sıralarda bitirmek istiyor.

Geride kalan haftalarda gelecek adına pek de umut vermeyen Fenerbahçe Beko, Panathinaikos karşısında son saniyelerde kaybetti. Hakem kararlarının da tartışıldığı bu mücadelenin ardından Alba Berlin ve Unics Kazan karşılaşmalarını kayıpsız geçmek istiyorlar.

Kazan Henüz Galip Gelemedi


Sezon öncesinde kağıt üzerinde ligin en zayıf ekibi olarak duran Unics Kazan, henüz ligde galip gelemedi. Geçtiğimiz hafta Monaco’ya uzatma sonunda kaybeden Kazan, ilk hafta da Zenit’e mağlup olmuştu.

Çift maç haftasında Salı günü Bayern Münih’i konuk edecek olan Kazan, ardından Fenerbahçe Beko deplasmanına çıkacak. Unics Kazan’da hedef bu iki maçtan en az birini kazanarak ligde galibiyetle tanışmak.

Sezon Öncesi Hazırlık Maçında Fenerbahçe Beko Galip Gelmişti


Sezon öncesinde Istanball Cup’ta karşı karşıya gelen iki ekibin bu mücadelesini, 81-79 ile Fenerbahçe Beko kazanmıştı. Oynanan son 5 maçın 3’ünü kazanan Fenerbahçe Beko, İstanbul’da bir kez daha kazanarak üst sıralara yerleşmenin peşinde olacak.

Ligin iddialı ekiplerinden biri olmaya çalışan Fenerbahçe Beko ile kağıt üzerinde play-off hedefi olmayacağı tahmin edilen Unics Kazan arasındaki bu mücadeleyi, Perşembe 20.45’ten itibaren beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.