2021/22 Premier Lig 8’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

09.10.2021 - 20:11

2021/22 Premier Lig 8’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Premier Lig 8’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 16 Ekim Cumartesi 17.00’deki Manchester City-Burnley mücadelesini, A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Premier Lig heyecanını her hafta 1 şifresiz maçla ekranlara taşıyan A Spor, haftanın programını açıkladı. Son haftalarda çekişmeli birçok mücadeleyi yayınlayan A Spor, bu hafta şampiyonluğun en güçlü adaylarından Manchester City’i futbolseverlerle buluşturuyor. Cumartesi günü 17.00’deki Manchester City-Burnley mücadelesini, A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Manchester City Zorlu Fikstürü Atlattı


Premier Lig’de şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen Manchester City, milli ara öncesinde zorlu bir fikstürden geçti. Önce Chelsea deplasmanına çıkan Manchester’ın mavi tarafı, ardından Paris Saint Germain ve Liverpool deplasmanlarında puan mücadelesi verdi.

Ligdeki zorlu fikstürü 4 puanla atlatan Manchester City, Şampiyonlar Ligi’nde PSG’ye diş geçiremedi. Ligde 7 haftada 14 puanı bulunan Manchester City, Burnley’i geçerek yoluna devam etmek istiyor.

Burnley Sezona Kötü Başladı


Son yıllarda oyun olarak geri gitse de bir şekilde ligde kalmayı başaran Burnley, bu sezona da kötü bir başlangıç yaptı. Geride kalan 7 haftada henüz galip gelemeyen Burnley, milli maç arası öncesinde Norwich’i konuk etti.

Norwich önünde pozisyonlar bulmasına rağmen bu pozisyonları gole çeviremeyen Burnley, sahadan 0-0’lık sonuçla ayrıldı. İki haftadır kaybetmeyen Burnley, ilk galibiyetini zorlu Manchester City deplasmanında arayacak. 

Burnley Son 4 Maçta Manchester City’e Gol Atamadı


Manchester City ile Burnley arasında oynanan maçlarda ev sahibi ekibin üstünlüğü dikkat çekiyor. 2015 yılından bu yana oynanan maçlarda rakibine mağlup olmayan Manchester City, son 4 maçta Burnley’den gol dahi yemedi. Son 5 maçı en az iki farkla kazanan Manchester City, bu karşılaşmada da galibiyet peşinde olacak.

Şampiyonluğun en güçlü adaylarından Manchester City ile henüz ligde galibiyetle tanışamayan Burnley arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi günü 17.00’den itibaren şifresiz olarak A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.