MAÇ İZLE Bahçeşehir-Fenerbahçe TRT Spor CANLI YAYIN

09.10.2021 - 16:14

MAÇ İZLE Bahçeşehir-Fenerbahçe TRT Spor CANLI YAYIN

Ağırlıklı olarak Fenerbahçeli basketbolseverler, maç öncesi Bahçeşehir Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, Bahçeşehir Fenerbahçe maçı canlı izle, Bahçeşehir FB maç izle, Bahçeşehir Fener canlı yayın linki, Fener maçı izle, Fener BEİN izle, Tivibuspor izle, Tivibu Spor Canlı İzle, Canlı BEİN izle gibi aramaların sayısını artırıyor. Basketbol Süper Ligi'nin 3'üncü haftasında oynanacak Bahçeşehir Koleji Fenerbahçe maçı ile alakalı canlı yayın detayları makalemizde.

BAHÇEŞEHİR-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bahçeşehir Fenerbahçe Maç Görseli

Bahçeşehir-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki

Bahçeşehir-Fenerbahçe İzleme Linki! Basketbol Süper Ligi'nin 3'ncü haftasında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak olan Bahçeşehir Koleji-Fenerbahçe Beko maçı, TRT Spor ve Tivibu Spor 2 kanallarından yayınlanacak. Müsabakayı izleyebilmek için, Basketbol Süper Ligi'nin resmi yayıncılarından Tivibu Spor abonesi olmanız ya da ulusal yayından TRT Spor kanalını kullanmanız gerekmektedir.

Bahçeşehir-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Bahçeşehir ile Fenerbahçe Beko arasında oynanacak karşılaşmayı televizyondan izleyemeyecek basketbolseverler ile maçın istatistiklerini canlı takip etmek isteyenler için Türkiye Basketbol Federasyonu'nun maç takip sayfası hizmet vermektedir. Karşılaşmayı aşağıdaki linke tıklayarak canlı takip edebilirsiniz.

Bahçeşehir-Fenerbahçe Beko Canlı Takip

Bahçeşehir Koleji Bu Sezon Maçlarını Ülker Salonu'nda Oynuyor

Bahçeşehir Koleji ile Fenerbahçe'nin yaptığı anlaşma gereğince Bahçeşehir Koleji, bu sezon kendi evinde oynayacağı maçlar için Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nu kullanıyor. Bu manada bir ilk teşkil eden maçta Fenerbahçe, kendi evi olan Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'na deplasman takımı olarak çıkıyor.

Fenerbahçe Panathinaikos Maçının Yaralarını Sarmak İstiyor

Perşembe günü Euroleague'de Panathinaikos deplasmanına çıkan, maçın büyük bölümünü önde götürmesine rağmen yaptığı basit hatalar neticesinde kalp kırıcı şekilde maçı kaybeden Fenerbahçe, Bahşehir Koleji karşısında herhangi bir sürprize izin vermek istemiyor. Hala takım kimyasını tam olarak oturtamamış bir görüntü çizen sarı lacivertliler, maçı kazanarak bu dönemi asgari hasarla atlatmanın peşinde.

Bahçeşehir Son Maçı Domine Etmişti

İki ekip son olarak sezon öncesi Bursa'da, Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası'nda karşı karşıya gelmişti. İstanball Cup'ı kazanarak Bursa'ya giden Fenerbahçe Beko, sezon öncesi oynadığı 4'üncü maçta Bahçeşehir Koleji karşısında beklenmedik bir mağlubiyetle sahadan ayrılmıştı. Son derece kötü bir oyun sergileyen sarı lacivertli ekip, 82-67 gibi farklı bir skorla Bahçeşehir Koleji'ne boyun eğmişti.

Performansı Merak Edilen Oyuncular

Fenerbahçe Beko'da Marko Guduric, uzun süren sakatlığının ardından hafta içi oynanan Panathinaikos maçında ilk kez forma giymiş ve maç eksiğine rağmen iyi bir performans göstermişti. Topa yön veren ve saha görüşü ile sarı lacivertlilere çok şey katması beklenen Sırp oyuncunun performansı, sezonun kalanı için büyük önem arz ediyor. Geçtiğimiz sene Aralık ayında takıma katıldıktan sonra takımın çehresini değiştiren Guduric için Bahçeşehir karşılaşması, maç ritmini yakalamak adına faydalı olacak. Öte yandan takıma geç katılan Şeyhmus Hazer'in de takıma alışması adına daha çok süre alması beklenebilir.

Performansı Merak Edilen Oyuncular

Fenebahçe Beko, Bahçeşehir maçına yeni formasıyla çıkacak. Bu sezon Nike ile olan anlaşmasını sonlandıran Sarı Kanaryalar, basketbol formalarının Fenerium tarafından üretileceğini açıklamıştı. Bu güne kadar 3 farklı forma tanıtan Fenerbahçe, Bahçeşehir maçıyla birlikte forma kolleksiyonuna yenisini ekledi. Deplasman forması olacağı açıklanan forma, yeni transferlerden İsmet Akpınar'ın üzerinde tanıtıldı.