2021/22 Euroleague 3’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

09.10.2021 - 09:47

2021/22 Euroleague 3’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 3’üncü haftasında basketbolseverlerle şifresiz olarak buluşacak mücadele belli oldu. 12 Ekim Salı 21.00’deki Asvel-Anadolu Efes karşılaşmasını, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Euroleague’de heyecan çift maç haftasıyla devam ediyor. Temsilcilerimizden Anadolu Efes, Asvel’in konuğu oluyor. Salı günü 21.00’de başlayacak olan Asvel-Anadolu Efes mücadelesini, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Asvel İkide İki ile Başladı


Euroleague’de bu sezon play-offu zorlaması beklenen ekiplerden Asvel, sezona hatasız başladı. İlk olarak Zalgiris Kaunas’ı mağlup eden Asvel Lyon, geçtiğimiz hafta Alba Berlin deplasmanındaydı.

Alba Berlin karşısında 4’üncü çeyreğin hemen başında farkı çift hanelere çıkaran Asvel, maçın son bölümünde rakibin yaklaşmasına izin verdi. Karşılaşmayı 71-67 kazanan Asvel Lyon, Euroleague macerasına böylece 2’de 2 ile başladı.

Anadolu Efes İlk Galibiyetinin Peşinde


Geçtiğimiz sezonun Euroleague şampiyonu Anadolu Efes, ilk galibiyetinin peşinde. Sezona deplasmanda Real Madrid maçıyla başlayan ve mücadeleyi kaybeden Anadolu Efes, 2’nci haftada CSKA Moskova’yı konuk etti.

Tempolu geçen CSKA Moskova mücadelesinde özellikle son anlarda hamle yapan Anadolu Efes, farkı eritmeyi başardı ama beklenen galibiyet CSKA önünde de gelmedi. CSKA Moskova’ya 100-96 kaybeden Anadolu Efes, Asvel önünde sezonun ilk Euroleague galibiyetini almak istiyor.

Geçtiğimiz Sezonki İki Mücadele de Anadolu Efes’in


Anadolu Efes ile Asvel arasında oynanan mücadelelerde temsilcimiz Anadolu Efes’in bariz bir üstünlüğü var. Oynanan son 5 maçı da kazanan Anadolu Efes, geçtiğimiz sezon rakibi karşısında zorlanmamıştı. Deplasmanda rakibini 22 sayı farkla geçen Anadolu Efes, iç sahada ise 72-68 ile sahadan galip ayrılan taraf olmuştu. Asvel, Anadolu Efes önündeki tek galibiyetini 2000 yılında aldı.

Euroleague’e ikide iki ile başlayan Asvel ile son şampiyon unvanıyla çıktığı yeni sezonda henüz galibiyetle tanışamayan Anadolu Efes arasındaki bu mücadeleyi, Salı günü 21.00’den itibaren şifresiz olarak beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanalından izleyebilirsiniz.