9-10 Ekim Tarihlerinde TFF 2'nci Lig ve TFF 3'üncü Lig’de Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

09.10.2021 - 06:22

9-10 Ekim Tarihlerinde TFF 2'nci Lig ve TFF 3'üncü Lig’de Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de 9 ve 10 Ekim tarihlerinde birçok mücadele yerel kanallardan naklen yayınlanacak. Cumartesi TFF 3’üncü Lig , Pazar ise TFF 2’nci Lig maçları futbolseverlerle buluşacak.

Yeni bir yayın ihalesinin yapılmaması TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de yerel kanalların mücadeleleri ekranlara getirmesini sağlıyor. Birçok sorunlara rağmen mücadeleleri ekranlara getirmeye çalışan yerel kanallar Cumartesi ve Pazar yine futbolseverleri futbola doyuracak. 

TFF 3’üncü Lig Maçları Cumartesi Günü


TFF 3’üncü Lig’de heyecan Cumartesi günü yaşanacak. Birçok mücadelenin yerel kanallardan yayınlanacağı Cumartesi günü, TRT Kürdi de bir mücadeleyi futbolseverlerle buluşturacak. TRT Kürdi ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelede 14.00’te Ağrı 1970 ile Gümüşhanespor kozlarını paylaşacak. Bu maçla birlikte toplam 4 mücadele futbolseverlerle buluşacak. Program şu şekilde:

Cumartesi
14.00 Ağrı 1970-Gümüşhanespor TRT Kürdi
14.30 52 Orduspor-Siirt İl Özel İdare Altaş TV
14.30 Yeşilyurt Belediyespor-68 Aksaray Belediyespor ERTV
15.30 Düzcespor-Kuşadası Gençlik EGE TV 

TFF 2'nci Lig’de Heyecan Pazar Günü Yaşanacak


TFF 2'nci Lig’de mücadele eden şehir takımlarının maçlarını ekranlara getiren kanallar, ciddi maddi zorluklarla boğuşuyor. Bazı kanalların maçları yayınlama noktasında sponsor arayışları da devam ediyor. Bu ortamda maçları yayınlamaya çalışan kanallar ve futbolseverlerin karşısına çıkacak mücadeleler şu şekilde:

Pazar
15.00 Zonguldak Kömürspor-Eskişehirspor ES TV 
15.30 İnegölspor-Diyarbekirspor ON6 TV 
19.00 Tarsus İdman Yurdu-Uşakspor İçel TV
19.00 Bucaspor-Ankara Demirspor EGE TV

Yayınlar Her Hafta Devam Edecek


Geçtiğimiz sezon Demirören Medya’nın satın aldığı yayın haklarında bu yıl alıcı çıkmadı. Durum böyle olunca her takım kendi yayın haklarını pazarlamaya başladı. Yerel kanallar da bu noktada yayın haklarına alıcı oldular. Lig başladığından bu yana ES TV, TV264, ON6 TV, EGE TV, TRT Kürdi ve daha niceleri TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig maçlarını ekranlara getiriyor. Önümüzdeki haftalarda da yayınlar aynı tempoda devam edecek.