Bahçeşehir Koleji-Mornar Bar FIBA Europe Cup Maçı NTV’de

08.10.2021 - 18:37

Bahçeşehir Koleji-Mornar Bar FIBA Europe Cup Maçı NTV’de

FIBA Europe Cup’taki temsilcilerimizden Bahçeşehir Koleji’nin FIBA Europe Cup serüveni NTV ekranlarından basketbolseverlerle buluşacak. 12 Ekim Salı günü 19.00’da başlayacak Bahçeşehir Koleji-Mornar Bar mücadelesiyle Bahçeşehir Koleji’nin NTV’deki FIBA Europe Cup macerası başlayacak.

Avrupa’da kulüpler bazındaki 4 turnuvadan biri olan FIBA Europe Cup, 12 Ekim tarihinde başlayacak. Her hafta birbirinden çekişmeli maçların oynanacağı turnuvadaki temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, açılış haftasında Mornar Bar’ı konuk edecek. Salı günü 19.00’daki Bahçeşehir Koleji-Mornar Bar karşılaşması, NTV ekranlarından basketbolseverlerle buluşacak.

Bahçeşehir Koleji Kupada İddialı Olmak İstiyor


ING Basketbol Süper Ligi’nin iddialı ekiplerinden Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta iddialı olmak istiyor. Leiden ve Iraklis’in de yer aldığı grupta ilk 2 sırayı hedefleyen Bahçeşehir Koleji, açılış maçını kazanmayı hedefliyor.

Bu sezon oynadığı maçlarda tempolu bir basketbol oynayan Bahçeşehir Koleji’nin Mornar Bar karşısında da aynı düzeni devam ettirmesi bekleniyor.

Mornar Bar Sezona Kötü Başladı


ABA League temsilcilerinden Mornar Bar, sezon başında FIBA Şampiyonlar Ligi elemelerine katıldı. Burada BC Kalev’e mağlup olan Mornar Bar, yoluna FIBA Europe Cup’ta devam edecek. 

Ligde de istediği başlangıcı yapamayan Mornar Bar, Bahçeşehir Koleji deplasmanından galip dönmek istiyor. Bahçeşehir Koleji ile Mornar Bar arasındaki bu mücadeleyi, Salı günü 19.00’dan itibaren NTV ekranlarından izleyebilirsiniz.

FIBA Europe Cup’ta Diğer Maçlar FIBA TV Youtube Kanalında


Geçtiğimiz sezon da Bahçeşehir Koleji’nin Avrupa macerasını ekranlara getiren NTV, bu sezon da temsilcimizin FIBA Europe Cup maçlarını naklen yayınlayacak. 12 Ekim’de başlayacak FIBA Europe Cup’ta Bahçeşehir Koleji maçlarını NTV ekranlarından takip edebilirsiniz.

Bahçeşehir Koleji ile birlikte Bakken Bears, Zaragoza, Iraklis gibi ekiplerin mücadele edeceği FIBA Europe Cup’ta tüm maçlar FIBA TV Youtube kanalından naklen yayınlanacak. Sezon boyunca FIBA Europe Cup’taki tüm karşılaşmaları, FIBA TV Youtube kanalından takip edebileceksiniz.