CANLI MAÇ İZLE Türkiye-Norveç TRT 1 İZLE

08.10.2021 - 18:28

CANLI MAÇ İZLE Türkiye-Norveç TRT 1 İZLE

Türkiye Norveç canlı maç izle, Türkiye Norveç TRT 1, Türkiye Norveç maçı TRT 1 canlı yayın, Canlı TRT 1 izle, Milli maç canlı maç linki, milli maç izle, Türkiye Norveç izle, TRT 1 izle, TRT 1 Canlı İzle gibi aramalar, arama motorlarında gitgide artış gösteriyor. Dünya Kupası elemelerinde G grubunda yer alan Türkiye, bu akşam 21:45'de Ülker Stadyumu'nda Norveç ile karşılaşıyor. Maç TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

TÜRKİYE NORVEÇ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

bizimçocuklar

Milli Maç Canlı Yayın İzle

Türkiye-Norveç Maçı Canlı Yayın Linki! Dünya Kupası Elemeleri'nin 7. haftasında Millilerimiz İstanbul'da Norveç ile karşılaşıyor. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka saat 21:45'de TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Türkiye-Norveç Maçı Canlı Radyo Kanalı

Dünya Kupası grup elemeleri 7'nci haftasında millilerimiz, Norveç karşısında sahaya çıkıyor. Maçı 21:45'de TRT 1'den canlı olarak izleyebilirsiniz. Fakat maç saatinde ekranları başında olamayacak taraftarlar, maçı TRT Radyo 1'den dinleyebilirler. Bazı büyük şehirlerdeki TRT Radyo 1 frekansları ise şöyle:
İstanbul - 95.6, Ankara - 93.3, İzmir - 94.7, Bursa - 87.9

TÜRKİYE-NORVEÇ CANLI DİNLE

taraftar

#BizimÇocuklar Norveç Karşısında

FIFA Dünya Kupası grup eleme maçında sahamızda Norveç ile karşılaşıyoruz. Norveç ile oynadığımız ilk maçı milliler, Ozan Tufan(2) ve Hakan Çalhanoğlu'nun golleriyle 3-0 kazanmıştı. Teknik direktör değişikliğinin ardından revizyona giden milli takım, tekrardan grupta liderliğine yükselmeyi hedefliyor. Bizim çocuklar, Stefan KUNTZ önderliğinde Norveç'i ağırlıyor.

Stefan Kuntz Milliler İle İlk Maçına Çıkıyor

Hollanda karşısında alınan ağır hezimet sonrasında Şenol Güneş ile yollarını ayıran Türkiye Futbol Federasyonu, Almanya U21 takımını çalıştıran Stefan Kuntz ile anlaştığını açıklamıştı. Alman teknik adam, Türkiye'nin başındaki ilk maçına Norveç karşısında çıkıyor. Geldiği günden beri pozitif bir hava estiren Kuntz, Norveç maçı öncesi yaptığı antremanları sık sık durdurarak oyunculara karşı uyarılarda bulunuyor. İlk sınavını Norveç karşısında verecek olan Kuntz, oyuncularına savunma çıkışlarında çok daha dikkatli olunması gerektiğini, birbirlerine yakın oynamalarını ve topu hızlı şekilde ters kanada aktarmalarını isteyerek, oyunu domine etmelerini söylüyor.

milliler

Norveç Tedirgin

Türkiye karşısına önemli oyuncularından mahrum çıkacak olan Norveç, grubun kaderini belirleyecek maç öncesinde tedirgin. Norveç teknik direktörü Solbakken, Kuntz'un kendi bakış açısı ve taktiklerini Türk Milli Takımı'na yansıtması halinde, Norveç karşısına çok güçlü bir şekilde çıkacağını ifade etti. Öte yandan önemli oyuncularının sakat olduğunu, Türkler'in bu durumdan fazlasıyla mutlu olduğunu dile getiren Solbakken, ''Umarım Türkler rehavete kapılırlar, ama zannetmiyorum'', diyerek tedirginliğini gizleyemedi.

Millilerin Norveç ile 11'ci Randevusu

Grutpta 6 maç sonunda 11 puanla 3'ncü sırada yer alan Türkiye, Dünya Kupası yolundaki en kilit maçına Norveç karşısında çıkıyor. Milli Takım, bugüne kadar Norveç ile 10 kez karşılaştı. Bu maçların 5'ini kazanan Türkiye, 3 maçtan mağlubiyetle ayrılırken, 2 karşılaşmayı da beraberlikle tamamladı. Milliler rakip ağları 14 kere sarsarken kalesinde de 15 gol gördü.

maçlar

Türkiye-Norveç Maçı Eksik ve Cezalılar

Millilerin, Dünya Kupası Elemeleri'nde ki zorlu rakibi Norveç karşısında 3 oyuncusu forma giyemezken, Norveç tarafında önemli isimlerin eksiklikleri dikkat çekiyor. Türkiye'de Çağlar Söyüncü, Orkun Kökçü ve Ozan Kabak kart cezaları sebebiyle sahada yerlerini alamayacaklar. Norveç'te ise sakatlıkları nedeniyle Erling Haaland, Alexander Sörloth, Joshua King, Kristoffer Ajer ve Jonas Svensson kadroda yer almıyor.

Millilerin İlk 11'i

Maçın başlamasına dakikalar kala takımların 11'leri belli oldu. Buna göre kadrolar şu şekilde:

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Merih, Berat, Ozan, Cengiz, Hakan, Serdar Aziz, Burak, Caner, Kerem

Norveç: Nyland, Holmgren Pedersen, Hanche-Olsen, Strandberg, Meling, Odegaard, Berg, Thorsby, Hauge, Thorstvedt, Elyounouissi