CANLI MAÇ İZLE Efes-CSKA BEIN MAÇ LİNKİ

08.10.2021 - 17:02

CANLI MAÇ İZLE Efes-CSKA BEIN MAÇ LİNKİ

Anadolu Efes CSKA Moskova maçı canlı izle, Anadolu Efes CSKA maçı canlı izle, Efes CSKA maç izle, Anadolu Efes CSKA Moskova canlı basket maçı izle, Efes CSKA canlı maç linki, Efes maçı izle, Efes BEİN izle, BEİN izle, EuroLeague Canlı İzle, Canlı BEİN izle gibi Google aramaları, maç saati yaklaştıkça Türk basketbolseverler tarafından aratılmaya başlandı. Turkish Airlines EuroLeague'in 2'nci haftasında Anadolu Efes, Rusya temsilcisi CSKA Moskova ile karşılaşıyor. Bu karşılaşma beIN Sports 3 HD kanalından canlı olarak yayınlanacak.

EFES-CSKA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

anadolu efes cska

Anadolu Efes-CSKA Moskova Maçı Canlı Yayın Linki

Canlı Anadolu Efes-CSKA Moskova İzleme Linki! Avrupa EuroLeague'nin 2. haftasında Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak olan Anadolu Efes-CSKA Moskova maçı beİN Sports HD 3 kanalından yayınlanacak. beIN Sports abonesi olanlar bu maçı canlı, HD kalite de ve kesintisiz olarak izleyebileceklerdir. Hatırlatmak isteriz ki Türkish Airlines EuroLeague'nin tek ve resmi yayıncısı beIN Sports'tur.

Anadolu Efes-CSKA Moskova Maçı Canlı Takip

Türkish Airlines EuroLeague'nin 2. haftasında temsilcimiz Anadolu Efes kendi evinde CSKA Moskovayı ağırlıyor. Bu maç beIN Sports HD 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Fakat bu maçı ekranları karşısında izleyemeyecek olan basketbolseverler, EuroLeague resmi internet sitesinden canlı olarak takip edebilirler.

Anadolu Efes-CSKA Moskova Canlı Takip

Anadolu Efes Galibiyet İçin Parkede

EuroLeague'in 2'nci haftasında CSKA Moskovayı konuk edecek olan Anadolu Efes, geçen hafta Real Madrid karşısında alınan ağır yenilgiyi unutturmak ve özgüven tazelemek için sahaya çıkıyor. Tüm biletleri kısa süre içinde bitiren lacivert beyazlı taraftarlar, maç saatini heyecanla bekliyor. Ligin ilk haftasında Real Madrid'e konuk olan Anadolu Efes, salondan 82-69'luk skorla mağlup ayrılmıştı. Geçtiğimiz sezonun Final Four yarı finalinde karşılaşan iki dev ekip için bu maç, rövanş niteliğinde olacak.

Anadolu Efes Avrupa'da 729'uncu Maçına Çıkıyor

Haftanın maçında CSKA Moskova ile karşılaşacak olan Anadolu Efes, Avrupa'daki 729'uncu, Turkish Airlines Euroleague'deki 481'nci maçına çıkıyor. Önceki 728 karşılaşmada 415 galibiyet alan lacivert beyazlılar, 313 kez mağlubiyetle salondan ayrıldı. Son şampiyon Anadolu efes, Euroleague'de oynadığı 480 maçta 258 galibiyet, 222 de mağlubiyet aldı.

efes cska

Anadolu Efes ve CSKA Moskova İçin 34. Randevu

EuroLeague'in son şampiyonu Anadolu Efes, CSKA Moskova ile 34'ncü kez karşılaşıyor. Aralarında oynanan 33 maçta lacivert beyazlılar 12 galibiyet alırken, 21 maçı da CSKA Moskova kazandı. İki ekip son olarak geçtiğimiz sezon Final Four yarı finalinde eşleşmiş, Efes maçı 89-86 kazanmıştı. Efes'in bu macerası, Euroleague şampiyonluğuyla taçlanmıştı. Rus temsilcisi ise 3'lük maçında Milano'ya kaybederek Avrupa 4'üncüsü olrak sezonu kapatmıştı.

EuroLeague Kupası Sinan Erdem Salonun'da

Maç öncesinde fuaye alanlarda EuroLeague kupasını sergileyecek olan son şampiyon Anadolu Efes, taraftarlarının kupa ile fotoğraf çektirebilecekleri müjdesini verdi. EuroLeague'de uzun bir aradan sonra ilk kez taraftarının önüne çıkacak olan Anadolu Efes, şampiyonluk bayrağının maç öncesi Sinan Erdem Salonu'ndaki yerini alacağını duyurdu.