CANLI MAÇ İZLE Belçika-Fransa S SPORT MAÇ LİNKİ

07.10.2021 - 17:51

CANLI MAÇ İZLE Belçika-Fransa S SPORT MAÇ LİNKİ

Belçika Fransa canlı maç izle, Belçika Fransa canlı maç, Belçika Fransa izle, Belçika Fransa maçı izle, Belçika Fransa canlı maç linki, S Sport izle, S Sport Canlı İzle, Canlı S Sport izle gibi aramalar, internet üzerinde futbolseverler tarafından çokca aratılıyor. Uluslar Ligi yarı final ikinci maçında Belçika ile Fransa karşı karşıya geliyor. Müsabaka, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BELÇİKA FRANSA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Belçika Fransa Maç Görseli

BELÇİKA FRANSA Maçı Canlı Yayın Linki

CANLI Belçika-Fransa İzleme Linki! UEFA Uluslar Ligi'nin ikinci yarı final karşılaşması olan Belçika-Fransa maçı bu akşam Torino'da oynanıyor. Allianz Stadyumu'nda oynanacak olan maç, 21:45'de S Sport ve S Sport Plus kanallarında naklen yayınlanacak. Bu maçı canlı, kesintisiz, ve HD kalitede izlemek için S Sport üyeliğinizin olması gerekmektedir. Hatırlatmak isterizki UEFA Uluslar Ligi'nin resmi yayıncı kuruluşu S Sport'dur.

Belçika Fransa Maçı Canlı Takip

Belkçika ile Fransa arasında oynanacak Uluslar Ligi yarı final maçı, bu akşam Juventus'un evi Torino'da oynanıyor. Maç canlı olarak S Sport ve S Sport Plus kanallarından izleyici ile buluşacak. Fakat maçı canlı izleme fırsatı bulamayan izleyiciler için UEFA Uluslar Ligi'nin resmi internet sitesi canlı olarak takip edebilme imkanı sunuyor. Bu sayede maçı izleyemeyen futbol tutkunları da maçın heyecanına anlık olarak ortak olabiliyor.

Maçın Hikayesi

2018 Dünya Kupası yarı final maçında karşılaşmış olan Belçika ve Fransa tekrardan Uluslar Ligi yarı finalinde karşı karşıya geliyor. İki takımın son karşılaşması, Fransa'nın 1-0 lık üstünlüğüyle neticelenmişti. Uluslar Ligi, Dünya Kupası kadar önem ifade etmese de, prestij açısından önemli. Belçika kendi taraftarına 2018 Dünya Kupası'nı ve Avrupa Futbol Şampiyonası'nı unutturabilmek ve müzesine ilk kupasını götürebilmek amacıyla bu akşam Fransa karşısında sahaya çıkıyor. Öte yandan Fransa da Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalinde İsviçre'ye yenilmesinin ardından büyük hüsrana uğramıştı. Bu turnuva, Fransa açısından bir toparlanma adına iyi bir imtihan olacak.

belçika fransa 2. görsel

En Son Türkiye'ye Yenilmişti

UEFA Uluslar Ligi'nin yarı finalinde Belçika'nın rakibi olan Fransa, son mağlubiyetini Türkiye karşısında almıştı. Haziran 2019'da Konya'da oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme maçında Türkiye'ye 2-0 mağlup olan Fransa, 2 senedir mağlubiyet yüzü görmüyor. Son dünya şampiyonu olarak bu akşam Belçika karşısına çıkacak olan Fransa, galibiyet serisine bir yenisini ekleyerek final de İspanya'nın rakibi olabilmeyi amaçlıyor.

İlk Kupaya Adım Adım

FIFA Dünya Sıralaması'nda ilk sırada yer alan Belçika, son dünya şampiyonu Fransa karşısında ikinci finalist olmak için sahaya çıkıyor. Tarihinde hiç kupa kazanamamış olup ilk kupasını müzesine götürmeyi amaçlayan Belçika için Uluslar Ligi, bu anlamda büyük bir fırsat olarak görülüyor. Tek başarısı 2018 yılında Dünya Kupası üçünlüğü ve 1980 Avrupa Şampiyonası ikinciliği olan Belçika, Uluslar Ligi'ni kazanabilirse bir ilki başarmış olacak.

Takım Arkadaşları Birbirlerine Rakip Olacaklar

Kulüp takımlarında birlikte ter döken bazı oyuncular, bu karşılaşmada birbirlerine rakip olacaklar. Atletico Madrid'li Antoine Griezmann ile Yannick Carrasco, Real Madrid'li Karim Benzema ile Thibaut Courtois ve Eden Hazar, Milan'lı Mike Maignan ile Alexis Saelemaekers, Lyon'lu Léo Dubois ile Jason Denayer, zorlu müsabakada birbirlerine rakip olarak sahadaki yerlerini alacaklar.

Belçika ve Fransa'nın 13'ncü Randevusu

Uluslar Ligi'nde son finalistin belli olacağı Belçika-Fransa maçı, tarafların tarih boyunca yapacağı 13'ncü mücadele olacak. İki takım bugüne kadar 12 defa birbirlerine karşı rakip oldular. Önceki 12 karşılaşmanın 6'sını Fransa, 3'ünü Belçika kazanırken, 3 karşılaşmada taraflar sahadan beraberlik ile ayrıldı. Fransa bu karşılaşmalarda 25 gol atarken, rakibi Belçika 15 gol ile yanıt verdi.

Belçika Ve Fransa Eksikleri

Belçika, Euro 2020 kadrosunda yer alan hücum oyuncuları Dries Metrens ve Jeremy Doku ile savunma oyuncusu Thomas Vermalen'den yoksun şekilde Fransa karşısına çıkacak. Takımın yıldızlarından Eden Hazard ise takımı Real Madrid ile bu sezon henüz 90 dakikanın tamamında forma giymedi. Fakat yine de bu maçta Belçika'nın önemli kozlarından birisi olması bekleniyor.

Fransa'da ise orta sahanın dinamosu N'Golo Kante, Kovid 19 testinin pozitif çıkması sebebiyle kadrodan çıkarıldı.Corentin Tolisso ve Thomas Lemar ise aday kodroya çağırılmadı.

Belçika Ve Fransa İlk 11'ler

Dev karşılaşma öncesi Belçika ve Fransa sahaya çıkacağı ilk 11'leri açıkladı.Takımlar sahaya şu 11'ler ile çıkacak:

Belçika: Courtois, Alderweireld, Denayer, Vertonghen, Castagne, Witsel, Tielemans, Carrasco, De Bruyne, Hazard, Lukaku

Fransa: Lloris, T.Hernandez, Varane, Kounde, Rabiot, Pogba, I.Hernandez, Griezmann, Pavard, Benzema, Mbappe