8-9-10 Ekim Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

07.10.2021 - 17:39

8-9-10 Ekim Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Milli maç arası olması sebebiyle futbol programı biraz zayıf olsa da basketbolda eğlenceli mücadeleler sporseverleri bekliyor. 8, 9 ve 10 Ekim tarihleri arasında öne çıkan mücadeleleri ve şifresiz maçları sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri


Cuma günü birbirleriyle hemen hemen aynı saatte olan maçlar sporseverleri bekliyor. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

20.30 Anadolu Efes-CSKA Moskova: Şampiyonluk adayları arasında yer alan iki ekip de Euroleague’e mağlubiyetle başladı. Anadolu Efes’in bir şekilde toparlayacağı konusunda herkes emin ama CSKA’da durumlar biraz daha karışık. Shved ile koca bir sezon nasıl geçecek merak konusu. Eğlenceli geçmeye aday Anadolu Efes-CSKA Moskova mücadelesini, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.00 Olympiakos-Real Madrid: Euroleague’de bizlerin sonucunu merakla beklediği karşılaşmaların başında Olympiakos-Real Madrid geliyor. Olympiakos’un geçen yıldan daha iyi olacağı bariz. İlk maçta da Baskonia’yı amiyane tabirle boğdular. Real Madrid ise ilk hafta itibarıyla sezonun en hazır takımı konumunda. Bu keyifli mücadeleyi, beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.45 Türkiye-Norveç: Dünya Kupası grup eleme maçlarında kritik randevu İstanbul’da oynanacak. Türkiye’nin kaybetmesi havlu atması anlamına gelecek. Öte yandan Norveç’te eksikler bir hayli fazla. Bu gergin geçmeye aday mücadeleyi, TRT 1 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi günü isim olarak sönük birkaç önerimiz olacak. Öte yandan maçların önemi bir hayli fazla. Günün programı şu şekilde:

16.00 Kazakistan-Bosna Hersek: Grupta henüz galibiyet alamayan iki ekip, şanslarını devam ettirmek istiyorlarsa bu maçtan galibiyetle ayrılmak zorundalar. 3 puanlı iki ekibin mücadelesini S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

18.00 Bursaspor-Beşiktaş: BSL’de haftanın sonucunu merakla beklediğimiz mücadelesi Bursa’da oynanacak. Bursaspor ilk iki haftada 1 galibiyet alabildi ama tam olarak iyi sinyaller veremedi. Beşiktaş ise 2 mağlubiyetle sezona başladı ama bölüm bölüm toparlama sinyalleri veriyorlar. Bu ilgi çekici mücadeleyi, Tivibu Spor 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.

21.45 Macaristan-Arnavutluk: Dünya Kupası grup eleme maçları arasında bir kritik randevu da Macaristan’da oynanacak. İngiltere’nin grupta liderliği alması neredeyse kesin. Polonya’nın da bu hafta San Marino ile oynayacak olması diğer iddialı iki ekibin bu mücadeleyi kazanmak zorunda olması anlamına geliyor. Macaristan ile Arnavutluk arasındaki bu mücadeleyi, S Sport ve S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar günü listesi son dönemin en ilgi çekici listelerinden biri. Günün ilk saatlerinde dev bir boks maçıyla günü açıyoruz. Pazar gününün en ilgi çekici maçları şu şekilde:

04.00 Tyson Fury-Deontay Wilder: Son randevuyu Fury, teknik nakavt ile kazanmayı başarmıştı. Wilder halen onun nakavt olmadığını öne sürüyor olsa da durum böyleydi. Öte yandan bu maç Wilder için belki de kariyerinin en kritik karşılaşması. Buradan da bir mağlubiyet alması, kariyerinin bitmesi anlamına gelebilir. İlk iki randevunun son derece eğlenceli geçmesi de bu üçüncü maçı merakla beklememizi sağlıyor. Fury-Wilder karşılaşması, sadece S Sport Plus platformunda.

15.00 F1 Türkiye GP: Formula 1’de Türkiye GP’si geçtiğimiz yıl nefesleri kesmişti. Hava durumuna da bağlı olarak yine yarışın son derece eğlenceli geçmesi bekleniyor. Bu yarışı uydudan şifresiz olarak S Sport 2’den ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

21.45 Uluslar Ligi Finali: Uluslar Ligi’nde 4’lü finalin son aşaması Pazar günü oynanacak. Finale çıkan takımlar kim olursa olsun mücadelenin son derece eğlenceli geçeceğine inanıyoruz. Bu ilgi çekici mücadeleyi, S Sport ve S Sport Plus ile birlikte TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şifresiz Maçlar


TRT Spor ekranlarında Cumartesi 15.30’da Darüşşafaka-Tofaş ve 20.15’te Bahçeşehir Koleji-Fenerbahçe Beko mücadeleleri ekranlara gelecek. Pazar 21.45’teki Uluslar Ligi Finali de TRT Spor’da olacak.

TRT Spor Yıldız ekranlarında TBL’den Cuma günü 14.00’te Samsunspor-OGM Orman maçı naklen yayınlanacak. TVF Sultanlar Ligi ve TVF Efeler Ligi karşılaşmaları da bu ekranlarda olacak.

S Sport 2, Formula 1 Türkiye Grand Prix’sini şifresiz olarak yayınlayacağını açıkladı. Bu dev yarışı uydudan şifresiz olarak takip edebileceksiniz.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 

USL Championship: USL Championship Youtube

TVF Erkekler 1. Lig: TVF Youtube

TVF Kadınlar 1. Lig: TVF Youtube

Basketbol 1. Ligi: TBF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.