Erdem Bitik A Spor’a Transfer Oldu

07.10.2021 - 17:15

Erdem Bitik A Spor’a Transfer Oldu

Geçtiğimiz günlerde beIN Sports’tan ayrıldığını açıklayan Erdem Bitik’in yeni adresi belli oldu. Bitik, bundan böyle A Spor ekranlarında sporseverlerin karşısına çıkacak.

beIN Sports’ta futbol, basketbol ve tenis yayınlarına imza atan Erdem Bitik, son dönemde Skor programında sunuculuk görevini üstlenmişti. Hafta sonu beIN Sports ekranlarına veda eden Erdem Bitik, A Spor’a transfer oldu. Bugün 21.00’deki Futbol Meydanı programıyla A Spor ekranlarına çıkan Erdem Bitik’in Türkiye Kupası ve Premier Lig maçlarının anlatım koltuğunda da oturması bekleniyor.

A Spor’da Yayındayım


Erdem Bitik, A Spor’a transfer olduğunu Twitter hesabından duyurdu. Futbol Meydanı programıyla A Spor ekranlarına merhaba diyen Bitik’in yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

21-23 Futbol Meydanı A Spor’da yayındayım.




Erdem Bitik Kimdir?


Sports TV ekranlarında MLS anlatımlarıyla dikkat çeken Erdem Bitik, uzun süre bu kanalda görev yapmıştır. Basketbol anlatımlarıyla da fark yaratan Bitik, kanalda NBA ve Liga Endesa maçlarını da anlatmıştır. 2016 yılında NBA yayın haklarını TV8’in alması sonrasında Bitik, bu ekranlarda da spikerlik görevini üstlenmiştir. 

2017 yılında ise beIN Sports ekranlarına transfer olan Erdem Bitik, bu ekranlarda futbol, basketbol ve tenis anlatımlarıyla sporseverlerin karşısına çıkmıştır. Yeni sezonda da beIN Sports Haber ekranlarında İlker Yağcıoğlu ve Altan Aksoy ile Skor programına imza atan Erdem Bitik, beklenmedik bir kararla beIN Sports ekranlarından ayrıldığını açıkladı. Erdem Bitik’in ayrılık kararının üzerinden geçen süre zarfında yeni adresinin neresi olacağı merak konusuydu. Bu merak, geçtiğimiz saatlerde giderildi. Erdem Bitik, bundan böyle A Spor ekranlarında stüdyo programlarında ve maç anlatımlarında görev alacak.