CANLI MAÇ İZLE Panathinaikos-Fenerbahçe Beko BEİN SPORT MAÇ LİNKİ

07.10.2021 - 17:10

CANLI MAÇ İZLE Panathinaikos-Fenerbahçe Beko BEİN SPORT MAÇ LİNKİ

Panathinaikos Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, Panathinaikos Fenerbahçe Beko maç izle, Panathinaikos Fenerbahçe Beko canlı basket maçı izle, Panathinaikos FB canlı maç linki, Fener maçı izle, Fenerbahçe BEİN izle, BEİN izle, EuroLeague Canlı İzle, Canlı BEİN izle gibi Google aramalarının sayısı, maç saati yaklaştıkça Türk basketbolseverler tarafından arttırılıyor. Turkish Airlines EuroLeague'in 2. haftasında Fenerbahçe Beko, Yunanistan temsilcisi Panathinaikos ile karşılaşıyor.

PANATHİNAİKOS-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

panathinaikos fener maç linki

Panathinaikos-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki

Canlı Panathinaikos-Fenerbahçe Beko İzleme Linki! Avrupa EuroLeague'nin 2. haftasında OAKA ALTION salonunda oynanacak olan Panathinaikos-Fenerbahçe Beko basketbol maçı, beIN Sport Haber kanalından şifresiz olarak yayınlanmaktadır. beIN Sports aboneleri, bu maçı canlı, reklamsız ve kesintisiz olarak izleyebilirken, abone olmayanlar da beIN SPorts Haber Youtube kanalından maçı seyredebilirler.

Panathinaikos-Fenerbahçe Beko Maçı CANLI TAKİP

Türkish Airlines EuroLeague'in 2. haftasında oynanacak olan Panathinaikos-Fenerbahçe Beko karşılaşması beIN Sport Haber kanalından canlı olarak yayınlanacak. Fakat bu maçı ekranları karşısında izleme imkanına sahip olmayan basketbolseverler, FB TV'de yayınlanan Maç Havası programını izleyebilir ve maçı canlı takip edebilirler.


Fenerbahçe Beko İki de İki İçin Atina'da

Geçtiğimiz hafta Ülker Arena'da Kızılyıldız takımını 61-57'lik skorla mağlup eden Fenerbahçe Beko, Euroleague'in 2'nci haftasında Panathinaikos deplasmanına ikide iki yapmak için çıkıyor.  Geçtiğimiz hafta ligin yeni takımlarından Monaco karşısında çok kötü bir performans göstererek 75-63 mağlup olan ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Panathinakikos, Fenerbahçe gibi bir devi yenip özgüven kazanmak istiyor.

Fenerbahçe Beko'da Sakatlar Geri Dönüyor

Sakatlığı uzun süredir devam eden ve bu sebeple Sırbistan milli takım kadrosunda da yer alamayan Marko Guduric, nihayet geçtiğimiz hafta takımla antrenmanlara başlamıştı. Kızılyıldız maçında kadroda yer almayan Guduric, takımın Atina kafilesinde yer aldı. Sarı lacivertli ekipte sakatlığı bulunan bir başka önemli oyuncu Danilo Barthel de tamamen iyileşerek Atina'ya takımla birlikte uçtu. Her iki oyuncu da Djordjevic'in görev vermesi halinde Panathinaikos'a karşı forma giyebilecekler.

Dyshawn Pierre Perfomansıyla Göz Dolduruyor

Fenerbahçe'ye geçtiğimiz sezon katılan ve bir çok otoritenin şüphe ile baktığı Dyshawn Pierre, geçtiğimiz sezon gösterdiği üstün performansı bu sezon da sürdürüyor. Ligin ilk haftasında oynanan Kızılyıldız maçında 13 sayı, 4 ribaund ve 19 verimilik puanıyla maçın adamı seçilen Pierre, Panathinaikos karşılaşmasında da Djordjevic'in en önemli kozlarından birisi olacak. Pierre, sezon başında Fenerbahçe Beko ile olan kontratını 3 yıl uzatmıştı.

Genel Toplamda Panathinaikos Önde

Euroleague'in iki devi Panathinaikos ile Fenerbahçe Beko, modern Euroleague tarihinde bugüne kadar 30 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalardan 16'sını yeşil beyazlı takım kazanırken, 14 karşılaşmada da Fenerbahçe galip geldi. Geçtiğimiz sezon Atina'da oynanan ve Nemanja Nedovic'in kariyer rekoru kırdığı maçta Panathinaikos, temsilcimiz Fenerbahçe Beko'yu 82-68 mağlup etmeyi başarmıştı. Bu karşılaşmada Fenerbahçe koçu Igor Kokoshkov, maçın hakemine itirazdan ötürü diskalifiye edilmişti.

Fenerbahçe Beko'nun 12 Kişilik Kadrosu

Panathinaikos deplasmanında Fenerbahçe Beko'nun 12 kişilik maç kadrosu açıklandı. Oynayıp oynamayacağı belli olmayan Marko Guduric'in kadroda yer alması ve Ahmet Düverioğlu'nun kadroya girememiş olması dikkat çekti. Buna göre sarı lacivertliler, Panathinaikos karşısına şu kadro ile çıkacak:

Metecan Birsen, Şehmus Hazer, Marial Shayok, Melih Mahmutoğlu, Nando De Colo, Pierria Henry, Dyshawn Pierre, Danilo Barthel, Marko Guduric, Jan Vesely, Devin Booker, Achille Polonara