Ersin Düzen Müjdeli Haberi Verdi

07.10.2021 - 11:53

Ersin Düzen Müjdeli Haberi Verdi

Geçtiğimiz Mart ayında meslektaşı Ersin Düzen ile nikah masasına oturan spor spikeri ve sunucu Seyhan Şaşko, bugün doğum yaptı. Ersin Düzen, bebekleri Asil Han Düzen’in dünyaya geldiğini Twitter’dan duyurdu.

Ersin Düzen ile Seyhan Şaşko geçtiğimiz Mart ayında evlenmişlerdi. Spor spikeri Seyhan Şaşko, geçtiğimiz aylarda beIN Sports’tan doğum iznine ayrılmış ve çift doğacak çocuklarını beklemeye başlamıştı. Şaşko, bugün doğum yaptı. Ersin Düzen de bebekleri Asil Han Düzen’in dünyaya geldiğini Twitter’dan takipçileriyle paylaştı.

Oğlumuz Asil Han Düzen Doğdu


Ersin Düzen, Twitter hesabından Asil Han Düzen’in dünyaya geldiğini takipçileriyle paylaştı. Ersin Düzen’in yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Oğlumuz Asil Han Düzen doğdu❤ Bana dünyanın en güzel hediyesini veren, tarifi imkansız duygular yaşatan kıymetli eşim Seyhan Şaşko ile birlikte, ülkesini seven, vicdanlı, çalışkan, saygılı, dürüst bir evlat yetiştirmek için gayret edeceğiz. Hayatımıza hoş geldin oğlum.




Ersin Düzen Kimdir?


2 Haziran 1975'te Zonguldak'ta dünyaya geldi. 1997 yılında İstanbul'da ilk olarak Star TV'de yayınlanan Süper Frikik adlı spor-magazin programını sundu. Bi-Daha, Televole ve Telegol programlarını sunarken, Star TV'de UEFA Şampiyonlar Ligi ve Teleon TV'de Süper Lig maçlarını anlattı. Telegol'deki görevinin ardından ATV'ye transfer olarak Ahmet Çakar, Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç'le beraber Santra programında Süper Lig maçlarını yorumladı. Aynı kanalda ayrıca Türkiye milli futbol takımının maçlarını, Kanal 1'de ise 2006 FIFA Dünya Kupası maçlarını anlattı.

2007 yılında NTV ve NTV Spor'da Serie A ve La Liga maçlarını anlatmaya başladı. Pazar akşamları NTV Spor'da Sergen Yalçın ile birlikte Futbol Pazarı programında Süper Lig maçlarını, salı akşamları ise NTV Spor'da Güntekin Onay ile birlikte Gol programında UEFA liglerini yorumladı. Hafta içi dört gece Spor Gecesi isimli programı yaptı. Ocak 2011'de TRT'ye transfer oldu. Cumartesi ve Pazar akşamları TRT 1'de yayınlanan Stadyum adlı programın sunuculuğunu yapmaya başladı. Ersin Düzen yeni sezonda ise sadece Vole Youtube kanalında boy gösteriyor. 

Seyhan Şaşko Kimdir?


Seyhan Şaşko, 7 Ocak 1989 tarihinde Makedonya'da dünyaya geldi. Henüz üç yaşındayken babasının mesleği dolayısıyla ailesiyle birlikte İstanbul'a taşınan Seyhan Şaşko, eğitimine de burada başladı. Ayazağa Işık Lisesi'nde ortaöğretimini tamamladı. 

Marmara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu. Küçük yaşlardan itibaren spora ilgi duydu. Tenis başta olmak üzere birçok spor dalına ilgi duyan Seyhan Şaşko, bir dönem TRT Çocuk korosunda da yer almıştır.

Televizyonculuk kariyerine 2009'da TRT'de başladı. Daha sonra Eurosport’ta "Ters Köşe" isimli programı hazırladı ve sundu. 360 kanalında da çalıştı. Bir dönem Tivibu Spor'da çalışan Seyhan Şaşko, şu anda beIN Sports Türkiye'de kariyerini sürdürmektedir.