Ayşe Serem Tan ile Emre Kaplan Evlendi

07.10.2021 - 11:31

Ayşe Serem Tan ile Emre Kaplan Evlendi

Spor spikeri Ayşe Serem Tan ile A Spor muhabirlerinden Emre Kaplan dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitliğini Galatasaray’ın önemli isimleri yaparken, nikah törenine spor medyasından pek çok kişi katıldı.

Başarılı spor spikerlerinden Ayşe Serem Tan ile A Spor muhabirlerinden Emre Kaplan geçtiğimiz günlerde dünya evine girdi. Nikah törenine spor medyasında yer edinen birçok isim katıldı.

Çiftin Şahitliğini Burak Elmas, Metin Öztürk, Faruk Süren ve Ergun Gürsoy Yaptı


Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren Ayşe Serem Tan ile Emre Kaplan’ın şahitliklerini ise Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Galatasaray Eski Başkanı Faruk Süren, Galatasaray Divan Üyesi ve son seçimde başkan adayı olan Metin Öztürk, Galatasaray’ın efsane yöneticilerinden Ergun Gürsoy yaptı.

Spor Medyasından Önemli İsimler Nikah Töreninde Yer Aldı


Emre Kaplan ile Ayşe Serem Tan’ın nikah töreninde spor medyasından önemli isimler yer aldı. Geçmişte A Spor’da çalışan Setenay Cankat da Instagram’da nikah töreninden paylaşımlar yaptı.

Halen A Spor’da çalışan Emre Kaplan’ın çalışma arkadaşları Volkan Demir, Mustafa Mandev gibi isimler nikah töreninde yer aldı. Setenay Cankat’ın Instagram’dan yaptığı paylaşım ise şu şekildeydi:








Ayşe Serem Tan Metin Öztürk’e Teşekkür Etti


Çiftin şahitliğini yapan Metin Öztürk, Twitter’dan bir paylaşım yaptı. Nikaha şahitlik etmenin gururunu yaşadıklarını belirten Öztürk’e Ayşe Serem Tan teşekkür etti. Metin Öztürk’ün Twitter’dan yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Haluk Çimen, Ergun Gürsoy, Faruk Süren Başkan, Burak Elmas Başkan ile beraber Serem Tan ve Emre Kaplan’ın Galatasaray Kulübü Kalamış Tesisleri’ndeki nikahına şahitlik etmenin mutluluğunu yaşadık. Kaplan çiftine ömür boyu mutluluklar dileklerimle…