CANLI MAÇ İZLE İtalya-İspanya S SPORT MAÇ LİNKİ

06.10.2021 - 17:52

CANLI MAÇ İZLE İtalya-İspanya S SPORT MAÇ LİNKİ

İtalya İspanya canlı maç izle, İtalya İspanya canlı maç linki, İtalya İspanya maçı izle, İtalya İspanya izle, S Sport izle, S Sport Canlı İzle, Canlı S Sport izle gibi aramalar, arama motorlarında gitgide artış gösteriyor. Uluslar Ligi yarı final ilk maçında İtalya ile İspanya karşı karşıya geliyor. Müsabaka, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İTALYA İSPANYA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

İTALYA İSPANYA Maçı Canlı Yayın Linki

CANLI İtalya-İspanya İzleme Linki! Uluslar Ligi yarı final maçında bu akşam İtalya ile İspanya karşı karşıya geliyor. Maç Türkiye saati ile 21:45'de S Sport ve S Sport Plus kanallarından naklen izleyiciyle buluşacak. Bu maçı canlı, HD kalitesinde, kesintisiz ve donmadan izlemek için S Sport üyeliğiniz olması gerekmektedir. Unutmayalım ki UEFA Uluslar Ligi'nin resmi yayıncı kuruluşu S Sport'dur.

İTALYA İSPANYA Maçı Canlı Takip

UEFA Uluslar Ligi'nde İtalya ve İspanya yarı finalde kozlarını paylaşıyor.San Siro Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
Fakat bu maçı canlı olarak izleyemeyecek olan futbolseverler için UEFA Uluslar Ligi'nin resmi internet sitesi maçı canlı olarak takip edebilme imkanı sunmaktadır. Böylelikle maçı izleyemeyecek olan futbol tutkunları da maçın heyecanına an be an ortak olabileceklerdir.

İTALYA İSPANYA CANLI TAKİP

Üç Ay Arayla 2. Yarı Final

Geçtiğimiz sene Kasım ayında Uluslar Ligi grup maçlarında aldıkları zaferler ile adlarını yarı finale yazdıran İtalya ve İspanya, 3 ay ara ile tekrardan yarı finalde karşı karşıya geliyor. 6 Temmuz 2021 tarihinde Avrupa Futbol Şapiyonası yarı finalinde karşılaşan İtalya ve İspanya, şimdi de Uluslar Ligi yarı final maçında kozlarını paylaşacak. Aralarında oynadıkları son yarı final maçında taraflar 90 dakika sonunda sahadan 1-1'lik skorla ayrılmıştı. Penaltılara giden karşılaşmada İtalya, rakibi İspanya'yı 5-3'lük skorla mağlup ederek adını finale yazdırmıştı. Final de İngiltere'yi yenen İtalya, kupayı müzesine götüren taraf olmuştu.

İtalya 3 Yıldır Kaybetmiyor

Uluslar Ligi yarı finalinde İspanya ile karşılaşacak olan İtalya, tam 3 yıldır mağlubiyet yüzü görmüyor. İtalya, oynamış olduğu Uluslar Ligi, Avrupa Futbol Şampiyonası, Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri ve Dünya Kupası elemelerinde 2019 yılından bu yana oynadığı hiç bir maçta kaybetmedi. En son 2018 Eylül ayında, Uluslar Ligi'nde deplasmanda Portekiz'e karşı kaybeden İtalya, galibiyet serisine bir yenisini daha eklemek için İspanya karşısında sahaya çıkıyor. 2021 yılını 2 kupa ile kapatmak isteyen İtalya, ilk finalist olmak için mücadele verecek.

İspanya için Yine, Yeniden

Geçtiğimiz yaz Temmuz ayında Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalinde İtalya'ya elenen İspanya, "yine, yeniden" diyerek Uluslar Ligi yarı final maçında da İtalya ile karşı karşı geliyor. Şimdiye dek 2 takım turnuva finallerinde 7 kez karşı karşıya geldi. 2012 yılında Avrupa Futbol Şampiyonası Finali'nde İtalya'yı yenerek kupayı kaldıran İspanya,  aynı başarıyı tekrarlamak amacıyla San Siro Stadyumu'nda İtalya'nın rakibi oluyor.

İtalya Ve İspanya İçin 39. Randevu

UEFA Uluslar Ligi yarı final maçında kozlarını paylaşacak olan İtalya ve İspanya, 39'ncu randevularına çıkıyor. iki takım tarihleri boyunca resmi karşılaşmalarda 38 kez birbirlerine rakip oldular. Önceki 38 karşılaşmanın 12'sini İtalya, 13'ünü İspanya kazanırken, 13 maç ise beraberlik ile sonuçlandı. İtalya, bu karşılaşmalarda toplam 56 kere rakip ağları havanlandırırken, İspanya ise 54 gol ile karşılık verdi. 39'ncu kez karşılaşacak olan İtalya ve İspanya, bu akşam San Siro Stadyumu'nda saat 21.45'te sahaya çıkıyor.

İtalya Ve İspanya Eksikleri

İtalya ve İspanya'nın yarı final karşılaşması öncesi İtalya'da herhangi bir sakat ya da cezalı bulunmazken, İspanya'da Pedri ve Llorente sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

İtalya Ve İspanya İlk 11'ler

İtalya ve İspanya'nın Uluslar Ligi yarı final maçında karşı karşıya geleceği dev mücadelenin 11'leri belli oldu. Takımlar sahaya şu kadrolarla çıkacak:

İtalya: Donnaruma, Di Lorenzo, Bonucci, Bastoni, Emerson, Barella, Jorginho, Verratti, Chiesa, Bernardeschi, Insigne

İspanya: Unai Simon, M.Alonso, Pau Torres, A.Laporte, Azpilicueta, Gavi, Busquets, Koke, F.Torres, Oyarzabal, Sarabia