Doruk Keskin S Sport’a Transfer Oldu

06.10.2021 - 11:46

Doruk Keskin S Sport’a Transfer Oldu

5 yıldır beIN Sports ekranlarında sporseverlerin karşısına çıkan Doruk Keskin, S Sport’a transfer olduğunu açıkladı. Bundan böyle Keskin, yorumlarıyla S Sport ekranlarında olacak.

beIN Sports’ta ayrılıklar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Erdem Bitik’in ayrılığının sonrasında Doruk Keskin de beIN Sports’tan ayrıldığını açıkladı. 5 yıldır beIN Sports ekranlarında olduğunu belirten Keskin, bundan böyle S Sport’ta olacak. 

Yolculuk S Sport’ta Devam Ediyor


Doruk Keskin Twitter hesabından yaptığı açıklamada beIN Sports’tan ayrıldığını ve artık S Sport ekranlarında olacağını açıkladı. Doruk Keskin’in yaptığı açıklama şu şekilde:

Yaklaşık beş yılın ardından beIN Sports günlerimi noktalama vakti. Biriken tüm güzel anılar için teşekkürler. Yolculuk S Sport ile devam ediyor.





beIN Sports’tan S Sport’a Geçişler Devam Ediyor


beIN Sports’un yorumcu ve spiker kadrosunda sezon içinde değişiklikler yaşandı. Bununla birlikte birçok ismin yeni adresi S Sport oluyor. Geçtiğimiz yıldan bu yana beIN Sports’tan S Sport’a geçen isimlerin sayısı bir hayli fazla.

İlk olarak Gökhan Abdik, beIN Sports ekranlarından S Sport’a transfer olmuştu. Gökhan Abdik’in ardından Çağıl Özge Özkul’un de yeni adresi S Sport oldu. Son olarak da Doruk Keskin S Sport’a transfer olarak dikkat çekti. 

Doruk Keskin Kimdir?


2014 yılında TRT’de editörlük görevini üstlenerek spor medyasına adım atan Doruk Keskin, 3 yıl boyunca bu görevi devam ettirmişti. 2017 yılında Digiturk’e transfer olan Keskin, aynı görevi burada da devam ettirdi. Son dönemde ekranlarda da boy gösteren ve Avrupa’dan Futbol programlarında yer alan Keskin, geçtiğimiz yıl İtalya Serie A programlarında yer almıştı. Serie A’nın S Sport’a geçmesinin ardından Doruk Keskin de S Sport’a transfer oldu. Yeni sezonda Doruk Keskin yorumlarıyla S Sport ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.