Telegol Flash TV ile Birlikte Ekranlara Geri Dönüyor

06.10.2021 - 11:30

Telegol Flash TV ile Birlikte Ekranlara Geri Dönüyor

Türkiye’deki başarılı spor programlarından Telegol, yeni sezonda Flash TV ekranlarında olacak. Her Pazartesi 21.00’de Flash TV ekranlarından Telegol’ü izleyebilirsiniz.

Yayın hayatına geçtiğimiz haftalarda yeniden başlayan Flash TV, spor programı açığını Telegol ile kapatmaya karar verdi. Türkiye’de birçok kanalda ekranlara gelen başarılı program, yeni sezonda Flash TV ekranlarında olacak. Serhat Ulueren’in sunacağı programın yorumcu kadrosu ise henüz açıklanmadı. 

Telegol Her Pazartesi 21.00’de 


Türkiye’de Star TV, TV8 ve daha birçok kanalda ekranlara gelen başarılı spor programı Telegol, yeni sezonda Flash TV ekranlarında futbolseverlerle buluşacak. Flash TV Youtube kanalından programla ilgili bir video yayınlandı. 






Telegol Geçtiğimiz Yıl Ekotürk Ekranlarında Futbolseverlerle Buluştu


Bir dönem Türk televizyonlarına damga vuran Telegol, geçtiğimiz yıl Ekotürk ekranlarında futbolseverlerle buluşmuştu. Serhat Ulueren’in sunduğu programda Adnan Aybaba yorumculuk yapıyordu. Yeni sezonda da Serhat Ulueren’e eşlik edecek isimlerden birinin Adnan Aybaba olması bekleniyor.

Serhat Ulueren Kimdir?


Serhat Ulueren, 1968 yılında İstanbul‘da doğmuştur. Yıllarca Antalya‘da kalan Ulueren, daha sonra İstanbul‘a taşındı. Motor Meslek Lisesi mezunudur. Gazeteciliğe de üvey babasının desteği ile başlamıştır.

Motor Meslek Lisesi'nden mezun olduktan sonra Tercüman Gazetesi’nin elektrik bölümünde işe başladı. İlk kez 1988 yılında Tercüman Gazetesi’nin adına İstanbul’un ücra köşelerinde oynanan amatör küme maçlarına gitmeye başladı.

1992 yılında Şansal Büyüka‘nın daveti üzerine Galatasaray muhabiri olarak Kanal 6‘ya geçti. 1994 yılının Aralık ayında Şansal Büyüka ve ekibi Kanal D‘ye geçti. Serhat Ulueren ise Kanal 6’nın o zamanki sahibi olan Ahmet Özal ile görüşmesi üzerine Kanal 6’ya Spor Müdürü oldu. Fakat 1 ay sonra dışarılarda haber kovalamak, özel işler yapmak, son dakika haberlerini iletmek istediğinden; müdür olmaktan vazgeçen Serhat Ulueren, yerine Meydan Gazetesi‘nden Faik Çetiner‘in gelmesini istedi ve Ahmet Özal‘a da kabul ettirdi.

Acun Ilıcalı‘nın satın almasının ardından TV8‘e veda eden Serhat Ulueren‘in sunduğu, Kaya Çilingiroğlu, Erman Toroğlu, Ziya Şengül ve Gökmen Özdenak‘ın yorumcu olarak yer aldığı Telegol programı, Ağustos 2014 ayında Skyturk 360TV ile anlaştı. Yeni kanalında anlaşma sağlanamayan Erman Toroğlu kadroda yer almadı. Bir süre ekranlara ara veren Ulueren, geçtiğimiz yıl Ekotürk TV ile ekranlara geri döndü. Serhat Ulueren, yeni sezonda Flash TV ekranlarında Telegol programına devam edecek.