Türkiye Grand Prix’si Şifresiz Olarak S Sport 2’de

05.10.2021 - 20:16

Türkiye Grand Prix’si Şifresiz Olarak S Sport 2’de

Formula 1’de heyecan Türkiye GP’si ile devam ediyor. Cuma günü antrenman turlarıyla başlayacak olan maraton, Pazar günü sona erecek ve yarışın tüm heyecanı S Sport 2’de uydudan şifresiz olarak motor sporları tutkunlarıyla buluşacak.

Formula 1’in Türkiye’deki yayıncısı S Sport, sezonun tüm heyecanını naklen aktarıyor. Türkiye’deki yarış öncesinde ise beklentiler S Sport’un yarışı şifresiz olarak yayınlaması yönündeydi. S Sport da beklentilere yanıt verdi. Cuma günü antrenman turlarından itibaren Türkiye Grand Prix’sinin tüm heyecanı uydudan şifresiz olarak S Sport 2’de olacak.

S Sport Twitter Hesabı Açıklamayı Yaptı


S Sport, soru cevap etkinliğinde bir saatliğine Twitter hesabını Serhan Acar’a verdi. F1 spikerine gelen sorulardan biri şifresiz yayın olup olmayacağıydı. Serhan Acar da şifresiz yayınların olacağını ve ilerleyen günlerde detaylı açıklama yapılacağını açıkladı. Serhan Acar’ın S Sport Twitter hesabında yaptığı açıklama şu şekildeydi:

Doğrudur, Cuma'dan itibaren #TurkishGP heyecanı uydudan şifresiz olarak yayınlanacak. Bu konuyu sosyal medyadan da duyuracağız…









Geçtiğimiz Yıl da Şifresiz Yayına İmza Atılmıştı


Formula 1 2020 takviminde Türkiye GP’si nefesleri kesmiş ve yarış S Sport’tan şifresiz olarak ekranlara gelmişti. 2021 yılında da motor sporları tutkunlarına jest yapan S Sport, yarışı şifresiz olarak ikinci kanalından yayınlayacak. 

Uydudan şifresiz olarak ekranlara gelecek olan Formula 1 Türkiye Grand Prix’sinin yine unutulmaz yarışlardan biri olması bekleniyor. 

Şifresiz Yayınlar Antrenman Turlarıyla Başlıyor


S Sport 2’den uyduya açık bir şekilde yayınlanacak Türkiye Grand Prix’sinde şifresiz yayınlar Cuma günü başlayacak. Hafta başından bu yana S Sport 2 ve S Sport Plus’ta özel içeriklerle F1 takipçilerinin karşısına çıkan başarılı kanal, Cuma günkü antrenman turlarıyla şifresiz yayınlara geçecek. Cumartesi son antrenman turu ve sıralama turu da şifresiz olarak yayınlandıktan sonra Pazar günü yarışın ardından şifresiz yayın maratonu sona erecek. S Sport 2’den şifresiz olarak yayınlanacak etkinlikler şu şekilde:

Cuma 
11.30 1. Antrenman Turu
15.00 2. Antrenman Turu

Cumartesi
12.00 3. Antrenman Turu
15.00 Sıralama Turu

Pazar 
15.00 Yarış