Uluslar Ligi Finali TRT Spor’da

05.10.2021 - 11:59

Uluslar Ligi Finali TRT Spor’da

İtalya’da oynanacak Uluslar Ligi 4’lü finalinin yayıncıları belli oldu. İtalya-İspanya ve Belçika-Fransa yarı finalleri S Sport ve S Sport Plus, final mücadelesi ise  S Sport, S Sport Plus'ın yanı sıra TRT Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Uluslar Ligi’nde 4’lü final heyecanı Çarşamba günü oynanacak İtalya-İspanya mücadelesiyle başlayacak. 21.45’teki bu mücadelenin adresi S Sport ve S Sport Plus. Yarı finalin ikinci ayağında ise Belçika ile Fransa kozlarını paylaşacak. Perşembe 21.45’te yayınlanacak bu mücadele de S Sport ve S Sport Plus platformundan futbolseverlerle buluşacak. Maçların galipleri final mücadelesine Pazar günü 21.45’te çıkacak. Bu mücadele ise S Sport, S Sport Plus ile birlikte TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Euro 2020’nin Rövanşı


Yarı finalin ilk ayağında İtalya ile İspanya kozlarını paylaşacak. Euro 2020’de yarı finalde karşılaşan bu iki ekibin mücadelesini, penaltı vuruşlarıyla İtalya kazanmıştı. 

Mancini yönetiminde rekorlar kıran İtalya ile güçlü İspanya arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Çarşamba 21.45’te S Sport ve S Sport Plus’ta izleyebilirsiniz.

Belçika ve Fransa Sorunlu Bir Dönemdeler


Yarı finalin diğer ayağında Perşembe günü 21.45’te Fransa ile Belçika karşı karşıya gelecek. İki ekibin de son dönemde sorunlarla boğuşması dikkat çekiyor. Belçika’da Roberto Martinez’in ismi Barcelona ile anılıyor. Koemann’ın kovulması durumunda muhtemelen Roberto Martinez’e teklif götürülecek. Fransa’da ise Mbappe’nin yaptığı açıklamalar gündeme oturdu. Milli maçtan sonra kendisine ırkçılık yapıldığını belirten Mbappe, kendisi olmadan Fransa’nın daha iyi olacağına inanırsa milli takımı bırakabileceğini dile getirdi. 

Büyük turnuvalarda bir türlü başarı yakalayamayan Belçika ile son dünya şampiyonu Fransa arasındaki bu mücadeleyi, Perşembe 21.45’te S Sport ve S Sport Plus’ta izleyebilrisiniz.

Biletler Şimdiden Tükendi


Dünya Kupası grup eleme maçlarının oynanacağı haftada Uluslar Ligi 4’lü final heyecanı da yaşanacak. İtalya’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek turnuvada maç biletleri şimdiden tükendi. Finalin de dolu tribünler önünde oynanması bekleniyor.

Euro 2020’de yarı finalde eşleşen İtalya-İspanya mücadelesiyle başlayacak 4’lü final heyecanı Belçika-Fransa karşılaşmasıyla devam edecek. Kaybeden takımlar Pazar günü 3’üncülük maçına çıkacak ve final yine Pazar günü 21.45’te oynanacak. Pazar günkü dev finali şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.