2021/22 Euroleague 2’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

05.10.2021 - 09:57

2021/22 Euroleague 2’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 2’nci haftasında şifresiz olarak ekranlara gelecek maç belli oldu. 7 Ekim Perşembe 21.00’deki Panathinaikos-Fenerbahçe Beko mücadelesini, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Euroleague’de her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren beIN Sports, 2’nci haftanın programını geçtiğimiz saatlerde açıkladı. İlk hafta Anadolu Efes’in Real Madrid sınavını ekranlara şifresiz olarak taşıyan beIN Sports, ikinci hafta Fenerbahçe Beko’nun Panathinaikos deplasmanını şifresiz olarak yayınlayacak. Panathinaikos-Fenerbahçe Beko mücadelesini, Perşembe 21.00’den itibaren beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube ekranlarından izleyebilirsiniz.

Panathinaikos Sezona Kötü Başlangıç Yaptı


Hücumda son derece sınırlı olması beklenen Panathinaikos, beklentiler ölçüsünde sezona giriş yaptı. Euroleague’de ilk haftada Monaco deplasmanında 63 sayı atabilen ve karşılaşmayı 12 sayı farkla kaybeden Panathinaikos, ligde de Aris’e mağlup oldu.

Hücum silahı neredeyse bulunmayan Panathinaikos, Euroleague’de sezonun ilk galibiyetini temsilcimiz Fenerbahçe Beko önünde almak istiyor.

Fenerbahçe Beko’da Hücum Sorunları


Euroleague’de play-off hedefiyle sezona giriş yapan Fenerbahçe Beko, ligde ikide iki ile sezona başladı. Euroleague’de Kızılyıldız’ı mağlup eden Fenerbahçe Beko, toplamda 3’te 3 yapmasına rağmen hücum sorunlarıyla gündeme geliyor.

Savunmada oldukça başarılı olan ve rakiplerini sınırlandırmayı başaran Fenerbahçe Beko, hücumda istenilen seviyenin oldukça uzağında. Geçiş hücumlarında sonuca gidebilen ama iş sete sete kaldığında ciddi sorunlar yaşayan Fenerbahçe Beko, bu maçta da savunma performansıyla galip gelme hedefinde. Koç Djordjevic de savunmada çok iyi işler yaptıklarını, hücumun da zamanla oturacağını dile getiriyor.

Son 5 Maçın 3’ü Fenerbahçe Beko’nun


Euroleague’de hedefi play-off olarak koyan Fenerbahçe Beko, Panathinaikos karşılaşmalarında son dönemde üstün olan taraf. 5 maçın üçünü kazanmayı başaran Fenerbahçe Beko, bu maçlarda 82.4 sayı ortalamasıyla oynadı.

Sezona kötü bir başlangıç yapan Panathinaikos ile iyi başlangıca rağmen soru işaretleri barındıran Fenerbahçe Beko arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Perşembe günü 21.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından ve beIN Sports Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.