Kadınlar Euroleague’de Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Tüm Maçları TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’da

04.10.2021 - 15:38

Kadınlar Euroleague’de Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Tüm Maçları TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’da

Kadınlar Euroleague’de temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yeni sezondaki tüm maçları TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak. Çarşamba günü başlayacak heyecanda ilk maç Galatasaray-Fenerbahçe.

Kadınlar Euroleague’de yıllardır Türkiye’de yayıncı olmadığı için karşılaşmalar kulüplerin TV kanallarından ekranlara geliyordu. Yeni sezonda Fenerbahçe ve Galatasaray’ın tüm maçlarının adresi belli oldu. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Euroleague’deki tüm karşılaşmaları, TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak.

Kadın Basketbolunun Zirvesi Euroleague TRT Ekranlarında


TRT Spor Yıldız, Twitter hesabından Kadınlar Euroleague maçlarını ekranlara taşıyacağını açıkladı. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin bu sezon Kadınlar Euroleague’deki tüm maçlarını yayınlayacak olan TRT’nin yaptığı paylaşım şu şekilde:

Kadınlar basketbolunun zirvesi EuroLeague, TRT ekranlarında! 
FIBA Kadınlar EuroLeague'deki temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa mücadelesi, yeni sezonda TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’da! Fenerbahçe ve Galatasaray rekabeti Avrupa sahnesine taşınıyor. Türk kadın basketbolunun Avrupa’daki iki güçlü temsilcisi, bu sezon da mücadeleleriyle hayran bırakacak. Tina Krajisnik, Bria Hartley, Anete Steinberga, Alina Iagupova, Pelin Bilgiç ve Olcay Çakır…Fenerbahçe ve Galatasaray Kadın Basketbol takımlarının Euroleague maçları TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’da.


Sezon Derbiyle Başlıyor


Kadınlar Euroleague’de sezon hafta içi oynanacak maçlarla başlayacak. Sezonun ilk haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Galatasaray-Fenerbahçe mücadelesini, Çarşamba günü 19.00’dan itibaren TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyebilirsiniz. 

Geri Kalan Maçlar FIBA TV Youtube Kanalında


Yayıncıların pek de ilgisini çekmeyen ve yıllardır Türkiye’de bir yayıncısı olmayan Euroleague Kadınlar organizasyonunda bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarının adresi belli oldu. Temsilcilerimizin tüm karşılaşmalarını TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyebileceksiniz. Organizasyondaki diğer karşılaşmaların adresi ise bu sezon da FIBA TV Youtube kanalı.

Birçok büyük organizasyonu ekranlara getiren ve Avrupa kupalarında da yayıncı olan FIBA TV Youtube kanalı, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da tüm karşılaşmaları basketbolseverlerle buluşturacak. Temsilcilerimizin maçlarını da TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ile birlikte FIBA TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.