2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 3’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

04.10.2021 - 13:50

2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 3’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde 3’üncü haftanın şifresiz maçları belli oldu. 9 Ekim Cumartesi 15.30’da Darüşşafaka-Tofaş ve 20.15’teki Bahçeşehir Koleji-Fenerbahçe Beko karşılaşmaları TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nde heyecan üçüncü hafta maçlarıyla devam ediyor. TBF ile yapılan anlaşma gereğince her hafta iki mücadele şifresiz olarak ekranlara geliyor. BSL 3’üncü haftasının şifresiz maçları da geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Cumartesi 15.30’da Darüşşafaka-Tofaş ve 20.15’te Bahçeşehir Koleji-Fenerbahçe Beko karşılaşmaları, şifresiz olarak TRT Spor ekranlarında olacak.

İki Uzatma Sonunda Gülen Taraf Darüşşafaka


Ligin ilk haftasında Fenerbahçe Beko’ya mağlup olan Darüşşafaka, ikinci haftada Galatasaray NEF deplasmanındaydı. Nefesleri kesen karşılaşmayı iki uzatma sonunda 107-101 kazanan Darüşşafaka, sezonun ilk galibiyetini aldı.

Tofaş ise ligin ikinci haftasında Büyükçekmece’yi konuk etti. İlk hafta Türk Telekom deplasmanından galibiyetle dönen Tofaş, ligin ikinci haftasında da karşılaşmayı kazanarak ikide iki ile sezona başladı. 

Darüşşafaka karşısında son 8 maçın 7’sini kazanmayı başaran Tofaş ile geçtiğimiz hafta zorlu Galatasaray NEF deplasmanından galibiyetle dönen Darüşşafaka arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi 15.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Beko Rakipleri Sınırlandırmayı Başardı


Basketbol Süper Ligi’nin kalburüstü ekiplerinden Bahçeşehir Koleji, ilk hafta Beşiktaş’ı mağlup ettikten sonra geçtiğimiz hafta Pınar Karşıyaka deplasmanındaydı. Karşılaşmada rakibine diş geçiremeyen Bahçeşehir Koleji, sezonun ilk mağlubiyetini İzmir’de aldı.

Fenerbahçe Beko’nun rakibi ise Petkimspor’du. Savunmada yine iyi işler yapan Fenerbahçe Beko, rakibini 63 sayıda tutmayı başardı. İlk 2 resmi maçta Darüşşafaka’yı 65, Kızılyıldız’ı ise 57 sayıda tutan Fenerbahçe Beko, ligde 3’te 3 yapma hedefinde.

Pınar Karşıyaka mağlubiyetini unutturmak isteyen Bahçeşehir Koleji ile bu sezon şu ana kadarki bölümde savunma performansıyla dikkat çeken Fenerbahçe Beko arasındaki bu mücadele, Cumartesi günü 20.30’da TRT Spor ekranlarında olacak.