Tyson Fury-Deontay Wilder Karşılaşması S Sport Plus’ta

04.10.2021 - 08:31

Tyson Fury-Deontay Wilder Karşılaşması S Sport Plus’ta

Tyson Fury ve Deontay Wilder üçüncü karşılaşmasına çıkıyor, S Sport Plus mücadeleyi naklen yayınlıyor. Fury-Wilder mücadelesi, 10 Ekim Pazar 04.00’ten itibaren sadece S Sport Plus’ta.

2018 ve 2020 yıllarında karşı karşıya gelen Fury ile Wilder, üçüncü kez ringe çıkıyor. İlk mücadelenin berabere bitmesinin ardından ikinci bir maça çıkan ikilinin 2020’deki mücadelesini Fury kazanmıştı. Fury’nin Joshua ile karşılaşması beklenirken Wilder üçüncü bir maç için mahkemeye başvurdu ve mahkeme Wilder’ın haklı olduğuna kanaat getirdi. İkilinin üçüncü maçı, 10 Ekim Pazar günü 04.00’te başlayacak ve S Sport Plus platformundan naklen yayınlanacak.

Fury ile Wilder arasındaki dev müsabakayı kesintisiz bir şekilde izlemek ve S Sport Plus’ın ayrıcalıklarından yararlanmak için buraya tıklayın.

Son Randevuda Kazanan Fury Olmuştu


2018 yılında karşılaşan Fury ve Wilder’ın mücadelesi nefesleri kesmişti. Bu mücadelenin berabere bitmesinin ardından ikili rövanş için ringe çıkmaya karar verdi. Pandeminin hemen öncesinde, 2020 yılında gerçekleşen rövanş maçı da boks tutkunlarını mest etmişti. 2020 yılındaki mücadelenin galibi ise Fury olmuştu.

Karşılaşmayı 7’nci roundda teknik nakavt ile kazanan Fury, rakibini bir kez daha mağlup edip, Wilder defterini kapamak istiyor.

İlk Tarih 24 Temmuz’du


Geride kalan iki mücadelenin beklentileri fazlasıyla karşılaşması, üçüncü mücadele hakkında da beklentileri arttırıyor. 10 Ekim Pazar günü gerçekleşecek üçüncü maç, aslında 24 Temmuz için planlanmıştı. Ancak bu tarihten hemen önce Tyson Fury’nin Covid-19’a yakalanması, maçın ileri bir tarihe ertelenmesine sebep oldu.

Kariyerinde henüz yenilgi yüzü görmeyen Fury ile tek yenilgisini Fury önünde alan Wilder arasındaki bu keyifli müsabakayı, S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

Özel İçerikler S Sport Plus’ta


Premier Lig, La Liga, Serie A gibi Avrupa’nın en büyük 5 büyük liginden üçünü yayınlayan S Sport Plus, özel içerikleriyle dikkat çekiyor. Formula 1, ATP 500 ve ATP 1000 tenis turnuvalarıyla birlikte boks müsabakalarını da yayınlayan S Sport Plus, Türkiye’deki en geniş spor içeriklerinden birine sahip.

Haftanın en ilgi çekici spor olaylarından Fury-Wilder mücadelesini izlemek için buraya tıklayın.