CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Petkim TİVİBU İZLE MAÇ LİNKİ

03.10.2021 - 15:36

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Petkim TİVİBU İZLE MAÇ LİNKİ


Fenerbahçe Beko Petkim maçı canlı izle, Fenerbahçe Petkimspor maç izle,Fenerbahçe Beko Petkim canlı basket maçı izle, FB Petkim canlı maç linki, Fener maçı izle, Fenerbahçe Petkim tivibu izle, tivibu izle, Süper Lig Canlı İzle, Canlı tivibu izle gibi Google aramalarının sayısı, saatler ilerledikçe Türk basketbolseverler tarafından artırılıyor. Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Fenerbahçe Beko, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Aliağa Petkim takımını ağırlıyor.

Bu önemli müsabakanın tüm detayları haberimizde.

FENERBAHÇE BEKO-PETKİM MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Beko Petkim Maç Görseli

Fenerbahçe Beko Petkim Maçı Canlı Yayın Linki

Canlı Fenerbahçe Aliağa Petkim İzleme Linki! Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Ülker Arena'da oynanacak olan Fenerbahçe Beko-Aliağa Petkim basketbol maçı, Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanmaktadır.
Bu maçı canlı, reklamsız ve kesintisiz olarak izlemek isteyen basketbolseverlerin Tivibu'ya abone olmaları gerekmektedir. Hatırlatmak isteriz ki Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin tek ve resmi yayıncısı Tivibu'dur.

Fenerbahçe Beko-Petkim CANLI TAKİP

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Beko-Aliağa Petkim karşılaşması Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Tivibu Spor abonesi olamayan ve maçı izleme imkanına sahip olmayan basketbolseverler, FB TV'de yayınlanan Maç Havası programını izleyebilir ve maçı canlı takip edebilirler.

Fenerbahçe Beko'da Tek Hedef Kazanmak

Son 2 sezondur Basketbol Süper Ligi'ni Anadolu Efes'e kaptıran sarı lacivertliler, hem Türkiye Basketbol Süper Ligi'ne, hem de Euroleague'e galibiyetle başladı. Galibiyetlerine devam ederek kazanma alışkanlığı edinmek isteyen Fenerbahçe, Ülker Arenada Aliağa Petkim'i ağırlıyor. Tek hedefi kazanmak olan Fenerbahçe Beko, saat 20:15'de kendi salonunda taraftarının önüne çıkıyor.

Fenerbahçe'den Taraftarına Müjde

Fenerbahçe resmi Twitter hesabından yaptığı bilgilendirme ile bugünkü Kasımpaşa maçına bilet alan taraftarların, Fenerbahçe Beko-Aliağa Petkim basketbol karşılaşmasını ücretsiz izleyebilecekleri müjdesini verdi. Fenerbahçe taraftarı bir süredir, basketbol maçı biletlerinin pahalı olmasından şikayet ediyordu. Bu durum, hafta içi oynanan Kızılyıldız maçında da kendini gösterdi ve 5 bin seyirci kapasitesinin ancak 2800 seyircilik kısmı doldurulabilmişti. Bu uygulamanın seyirci sayısına nasıl etki edeceği maç saatinde belli olacak.

Fenerbahçe Beko-Aliağa Petkim Geçmiş Karşılaşmalar

Basketbol Süper Ligi tarihinde toplam da 1126 galibiyeti bulunan Fenerbahçe Beko, rakibi Aliağa Petkim ile şimdiye kadar iki kez karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler, bu iki maçtan da galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz sezon oynanan maçlarda rakibini 93-70 ve 67-80 skorlarla yenmişti.

Fenerbahçe Beko'da Son Durum

Fenerbahçe Beko, Cuma günü oynadığı Euroleague maçında Kızılyıldız 61-57 skorla mağlup etmişti. Bu maçta dizindeki sakatlık sebebiyle forma giyemeyen Danilo Barthel'in, Aliağa Petkim karşısında da forma giymesi beklenmiyor. Öte yandan sakatlığını atlatan Marko Guduric takımla birlikte antrenmanlara başlamış, fakat Kızılyıldız maçında forma giymemişti. Guduric'in Petkimspor karşısında oynayıp oynamayacağına Djordjevic karar verecek. Henüz antrenman eksiği olduğu düşünülen Şehmus Hazer'in bu maçta sahadaki yerini alması ise yüksek ihtimal olarak görülüyor. İzmir Temsilcisi ise bu sezona kötü bir başlangıç yapmış ve evinde geçtiğimiz hafta Pınar Karşıyaka'ya karşı 59-92 gibi bir skorla yenilmişti. Petkimspor'da herhangi bir eksik oyuncu bulunmuyor.