CANLI MAÇ İZLE Rizespor-Galatasaray BEIN İZLE MAÇ LİNK

03.10.2021 - 15:14

CANLI MAÇ İZLE Rizespor-Galatasaray BEIN İZLE MAÇ LİNK

Saat 19:00'a yaklaştıkça, ziyaretçiler Rizespor-Galatasaray maçı canlı izle, Rizespor-GS canlı maç linki, Rizespor-Galatasaray maçı izle, Rizespor-GS bein izle, Bein izle, Süper Lig Canlı İzle, Canlı beinsport izle gibi aramaları artırıyor. Türkiye Süper Ligi'nin 8. haftasında Çaykur Rizespor ile Galatasaray, Çaykur Didi Stadyumu'nda kozlarını paylaşıyor. Saat 19:00'da başlayacak Çaykur Rizespor-Galatasaray maçını Bein Sports 1'den kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

RİZESPOR-GS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Rizespor GS Maç Görseli

Çaykur Rizespor Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki

CANLI Rizespor-Galatasaray İzleme Linki! Çaykur Rizespor ile Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği müsabaka, Bein Sports 1'den naklen yayınlanacak. Bu maçın yasal ve resmi tek yayıncısı Digiturk'tür. Maçı izleyebilmek için Digiturk abonesi olmalı ya da beIN Connect üyesi olmalısınız.

Çaykur Rizespor Galatasaray Maçı Canlı Takip

Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasındaki zorlu Süper Lig müsabakası beIN Sports 1 ekranlarından izleyiciyle buluşacak. Fakat maçı canlı olarak izleme imkanı olmayan futbolseverler, yayıncı kuruluşun resmi sayfasında sunduğu canlı takip hizmeti ile yada GS TV aracılığı ile internet üzerinden takip edebilirler.


ÇAYKUR RİZESPOR-GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray'dan Kötü Başlangıç

Ligin 8. Haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olacak olan sarı kırmızılılar geride kalan 7 haftada 11 puan toplayabildi. An itibariyle 11. sırada yer alan Galatasaray, şampiyonluk yarışından kopmamak adına galibiyet için Rize'ye gidiyor. Ligin ilk 7 haftasında Galatasaray, rakip fileleri 10 kere havalandırırken kalesinde ise 10 gol gördü. Galatasaray'ın geride kalan haftalarda 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberliği bulunuyor. Rakiplerinden koppmamayı amaçlayan Galatasaray, mutlak galibiyet için sahaya çıkıyor. Öte yandan ligde henüz galibiyeti bulunmayan Çaykur Rizespor ilk galibiyetini evinde Galatasaray'a karşı almayı hedefliyor.

Galatasaray 21. Rize Deplasmanında

Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Galatasaray 21. kez Rize deplasmanına çıkıyor. İki takım arasında Rize'de oynanan 20 maçta Galatasaray 12 galibiyet alırken, ev sahibi Çaykur Rizespor 5 galibiyet ile yetindi, 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Rize'deki 20 maçta Galatasaray'ın attığı 43 gole ev sahibi Çaykur Rizespor 24 golle karşılık verdi.

Rizespor Maç Görseli

Çaykur Rizespor-Galatasaray Maçının Hakemi Ali Palabıyık

Ligin 8. haftasında Rize Didi Stadyumu'nda oynanacak olan Çaykur Rizespor-Galatasaray maçını Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Sönmez yapacak. Müsabakanın VAR hakemi ile Abdülkadir Bitigen. Karşılaşma 19:00'da beIN SPORTS HD 1'den naklen yayınlanacak.

Çaykur Rizespor-Galatasaray Maç Eksikleri

Haftanın kapanış mücadelesinde Çaykur Rizespor'a konuk olacak Galatasaray'da 3 eksik bulunuyor. Arda Turan ve Elabdellaoui sakatlıkları, Marcao ise cezası sebebiyle bu maçta forma giyeeyecek. Çaykur Rizespor'da ise Ronaldo Mendes'in sakatlığından dolayı kadroda yer almaması bekleniyor.

Çaykur Rizespor-Galatasaray Maçı 11'leri

Maçın başlamasına dakikalar kala takımlar kadrolarını açıkladı. Sosyal medya hesaplarından açıknanan takım 11'leri şöyle:

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Tyler Boyd, Sebastian Holmen, Selim Ay, Cemali Sertel, Damjan Djokovic, Bryan Dabo, Aminu Umar, Fernando Boldrin, Erik Sabo, Joel Pohjanpalo

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Alpaslan, Nelsson, Aanholt, Berkan, Taylan, Cicaldau, Feghouli, Mohammed, Babel