CANLI MAÇ İZLE Liverpool-Manchester City S SPORT MAÇ LİNKİ

03.10.2021 - 14:51

CANLI MAÇ İZLE Liverpool-Manchester City S SPORT MAÇ LİNKİ

Liverpool Manchester City maçı canlı izle, Liverpool Manchester City canlı izle, Liverpool Manchester City canlı maç linki, Liverpool Manchester City maçı izle, Liverpool Manchester City S Sport izle, S sport, Premier Lig Canlı İzle, Canlı S sport izle şeklindeki aramalar Google'da artış gösteriyor.

Anfield Stadyumu'nda saat 18:30'da başlayacak Liverpool Manchester City maçını S Sport'dan kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

LİVERPOOL MANCHESTER CİTY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Liverpool Manchester City Maç Görseli

Liverpool Manchester City Canlı Yayın Linki

Liverpool-Manchester City Canlı İzlemek İçin Tıklayın! İngiltere Premier Lig'in 7. haftasında Avrupa'nın 2 büyük İngiliz kulubü kozlarını paylaşmak için sahaya çıkıyor. Liverpool-Manchester City maçı, S Sport ve S Sport Plus kanalından canlı olarak yayınlanacaktır. Bu maçı izlemeyek isteyenlerin D-Smart, kablo TV, Tivibu, Turkcell TV Plus veya Vodafone TV platformlarından birine abone olmaları ya da S Sport Plus üyeliğine sahip olmaları gerekmektedir.Unutmayınız ki Premier Lig'in resmi ve tek yayıncısı S Sport'dur.

Liverpool-Manchester City CANLI TAKİP

Avrupa'da ve hatta dünyada büyük bir ilgi ile takip edilecek olan müsabakayı canlı izlemesi mümkün olmayan futbolseverler, maçı internet üzerinden canlı takip edebilirler. İngiltere Premier Lig'in resmi sayfasında, maçın canlı takip imkanı mevcut.

LİVERPOOL-MANCHESTER CİTY CANLI TAKİP

Liverpool-Manchester City Maçı İçtimai TV'de

Bu hafta itibariyle Azerspace üzerinden yayın yapan, Azerbaycan kanalı İçtimai TV, futbolseverler ile bir müjde paylaşarak İngiltere Premier Lig maçlarını yayınlayacağını ilan etti. Her hafta en az iki maçı yayınlayacak olan İçtimai TV, bir takım ufak ayarlamalar yapmak suretiyle Türkiye'den de izlenebiliyor. Azerspace kanallarının nasıl izlenebileceğine dair daha önce paylaşmış olduğumuz detaylı bir makalemiz vardı. Bu makalede sıralanan adımları takip ederek, İçtimai TV'yi şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Liverpool-Manchester City Maç Önü

Milli maç arası öncesinde sadece İngiltere'nin değil, Avrupa'nın en büyük 2 takımı karşı karşıya geliyor. Ligin 7. haftasında Liverpool evinde Manchester City'i konuk ediyor. Manchester City son Liverpool deplasmanından 4-1 lik üstünlük ile ayrılmıştı. Mutlak galibiyet parolası ile Liverpool'a giden Manchester City liderlik koltuğuna oturmayı amaçlıyor. Liverpool ise Manchester City'e karşı oynadığı son 3 lig maçında galibiyet sevincini yaşayamadı. Liverpool, haftanın maçında  Manchester City'i yenerek liderlik yarışında ilk sıraya yükselmeyi hedefliyor.

Liverpool Manchester City Maç Görseli

Bu Maçı Kazanan Lider

Haftanın son maç gününde Anfield Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek olan Liverpool ve Manchester City liderlik için ter dökecekler. Kazanması durumunda 17 puana ulaşacak olan Liverpool,  haftanın sonunda liderlik koltuğuna oturacak. Öte yandan geçtiğimiz hafta deplasmanda Chelsea'yi deviren Manchester City, kazanması halinde ise liderliği devralacak. Müsabakanın beraberlikle neticelenmesi durumunda ise haftayı Liverpool 2. Manchester City ise 3. olarak tamamlayacak. Bu maç Türkiye saati ile 18:30'da naklen S Sport kanalından yayınlanacak.

Liverpool Ve Manchester City 47. Kez Karşı Karşıya

Avrupa'nın en büyük liglerinden biri olan İngiltere Premier Lig'de 2 takım 47. kez karşı karşıya geliyor. Anfield Stadyumu'nda Manchester City'i ağırlayacak olan Liverpool, bu karşılaşmaların 20'sinde sahadan galibiyet ile ayrıldı. Manchester City ise 11 maçı zaferle tamamladı. Kalan 15 maçta ise eşitlik bozulamadı. Liverpool geride kalan 46 maçta rakip fileleri 72 kez havalandırırken, rakibi Manchester City 61 golle karşılık verdi.

2 Teknik Adam Arasında Eşitlik

Avrupa'da haftanın maçı olarak gösterilen zorlu Liverpool Manchester City maçının ayrı bir önemi daha var. Liverpool'un patronu Jürgen Klopp, Manchester City antrenörü Pep Guardiola'ya 22. kez rakip oluyor. Önceki 21 maçta 2 teknik adam arasında eşitlik söz konusu. Jürgen Kloop, 21 maçın 9'u kazanırken, Pep Guardiola da aynı galibiyet sayısıyla cevap verdi. İki teknik adamın 3 maçı ise beraberlikle sonuçlandı.

Liverpool Manchester City Sakat ve Cezalılar

İngiltere Premier Lig'in 7. haftasında Anfield Stadyumu'nda oynanacak olan Liverpool Manchester City karşılaşmasında 2 takımda da eksikler dikkat çekiyor.

Liverpool'da H.Elliott, N.Keita, T.Alexander-Arnold, T. Alcantara'nın sakatlıkları sebebiyle forma giymesi beklenmezken, Manchester City'de ise İlkay Gündoğan, O.Zinchenko ve B.Mendy kadroda yer almıyorlar.

Liverpool-Manchester City 11'ler

Takımların 11'leri belli oldu. Buna göre ekipler sahaya şu kadrolarla çıkacak:

Liverpool: Alisson, Milner, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Jones, Mane, salah, Jota

Manchester City: Ederson, Walker, Dias, Laporte, Cancelo, Rodrigo, De Bruyne, Bernardo, Jesus, Foden, Grealish